Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis: Papa Francisc ar putea vizita România în 2018

Postat la: 26.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Roma, că i-a reiterat Papei Francisc invitaţia de a vizita România şi că Suveranul Pontif părut foarte interesat.

„În afară de, sigur, un schimb de amabilităţi protocolare care se fac cu aceste ocazii, i-am reiterat invitaţia mea, pe care am făcut-o în 2015, când am avut o vizită oficială, de a vizita România în 2018. Am reiterat această invitaţie pe care am făcut-o cu o săptămână înainte şi în forma protocolară, scrisă. Nu în acest format se răspunde la o invitaţie, dar de la început a părut foarte interesat şi sunt convins că se vor face toate demersurile şi, dacă va fi posibil, eu cred că va veni", a declarat Iohannis. Cu ocazia participării la summitul aniversar de la Roma, liderii europeni au fost primiţi vineri în audienţă de Papa Francisc. Şeful statului a participat la Roma la Summit-ul aniversar al UE, care vineri seara a fost precedat de o primire a tuturor şefilor de stat şi de guvern de către Papa Francisc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE