Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis continuă consultările pentru referendum. Noua mișcare împotriva lui Liviu Dragnea

Postat la: 27.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Klaus Iohannis are stabilită o întâlnire, miercuri, cu reprezentanți ai autorității judecătorești și ai asociațiilor profesionale ale magistraților. Tema discuției este reprezentată de situația actuală din sistemul de justiție și de organizarea referendumului legat de interzicerea dreptului persoanelor condamnate definitiv de a mai ocupa funcții publice.

„Preşedintele României va avea, miercuri, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu reprezentanţi ai autorităţii judecătoreşti şi ai asociaţiilor profesionale ale magistraţilor pe tema situaţiei actuale din sistemul judiciar", a transmis Administrația Prezidențială, potrivit Agerpres. Judecătorul Cristi Dănileț a anunțat, luni, pe Facebook că astăzi la ora 17:00 reprezentanții magistraților vor participa la niște discuții cu președintele Iohannis privind situația actuală din Justiție și organizarea referendumului pe aceeași temă odată cu alegerile europarlamentare din 26 mai.

Cu o zi în urmă, marți, Klaus Iohannis s-a întalnit cu reprezentanții societății civile pentru a purta discuții în același sens. Nu s-a stabilit, însă, forma întrebării, ci doar faptul că referendumul va avea loc. „Există o concluzie şi aceea va fi că vom avea referendum pe tema Justiţiei, preşedintele Klaus Iohannis tocmai ne-a anunţat la întâlnirea de astăzi (...) Noi ne-am dus să solicităm demararea acestui referendum, am primit această veste bună că se va întâmpla", a declarat Elena Ghioc de la Iniţiativa România, marți.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE