Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis: „Avem dificultăţi cu Parlamentul. Ei sunt oarecum paraleli cu România"

Postat la: 23.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În plină frenezie privind „statul paralel", Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa parlamentarilor afirmând că aceştia sunt „paraleli" cu România. „Avem dificultăţi cu Parlamentul. Ei sunt oarecum paraleli cu România", a spus Iohannis ieri, la Ploieşti, când a fost întrebat de marile proiecte pentru România viitorului şi în domeniile mediului, sportului şi IMM-uri.

„Cred că ar ajuta un pic dacă mai multă lume ar fi mai activă şi i-ar vizita, de exemplu, pe parlamentari, nu pe cei de faţă, aceştia sunt activi, de aceea au venit, dar sunt unii care pot fi văzuţi mai degrabă la televizor sau în altă parte şi mai rar în contact cu cetăţenii reali. Cred că aici este o pârghie insuficient exploatată", a continuat preşedintele. Când a fost întrebat despre toată nebunia cu „statul paralel", Iohannis a respins rapid ideea numind-o „o glumă proastă". Acesta a precizat că oameni cu mari probleme penale se folosesc de această sintagmă pentru a îşi acoperi problemele.

„Sper să înţeleagă şi românii că nu există niciun stat paralel, dar există câteva persoane care vor să acapareze toată puterea şi pentru a face asta se victimizează şi inventează astfel de concepte. E un concept din ţări cu sisteme relativ nedemocratice. Există însă diferiţi centri care promovează concepte politice diferite şi, dacă stăm să judecăm bine, atunci avem forţe politice care sunt la putere şi forţe politice care sunt în opoziţie. E clar că sunt diferenţe majore de abordare între acestea, dar nu înseamnă că avem de-a face cu un stat paralel. E în regulă să existe diferite opinii politice. Este greşit ca în conducerea statului să ajungă oameni cu probleme penale, acesta e rezultatul, atunci apar astfel de situaţii de tip circ, când oameni în toată firea vin şi statuează prostii de tipul statului paralel, se victimizează, când scopul e doar acela de a-şi proteja propria persoană", a precizat Iohannis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE