Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis, 3.300 de like-uri în minus pe Facebook la mai puțin de 20 ore de la desemnarea Vioricăi Dăncilă

Postat la: 18.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Klaus Iohannis este contestat în mediul online după decizia de a o desemna pe Viorica Dăncilă în funcţia de premier, în mai puţin de 20 de ore peste 3.300 de oameni retrăgând like-ul de pe pagina de Facebook a preşedintelui.

În momentul desemnării Vioricăi Dăncilă, preşedintele avea 1.815.189 de like-uri la pagina sa. Au început să curgă apoi mesajele negative şi să fie retrase like-urile, ajungând, joi la prânz, la 1.811.860.

„Domnule preşedinte ai dezamăgit multă lume cu această decizie, păcat că nu a fost Băsescu că-i liniştea el pe cei de la psd. Nu stiu ce calcule aţi făcut, dar aţi pierdut multe voturi pt al doilea mandat, trebuia să respingeţi această propunere, să vină cu altă propunere, aşa va vedea lumea că vă bateţi cu ei, aşa aţi lăsat poporul pe mâna şmecherilor", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a şefului statului.

O altă persoană îi transmite lui Klaus Iohannis că nu va mai avea votul şi like-ul său, decât atunci când va demonstra că este preşedintele ţării.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE