Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Interventie de senzatie a lui Gigi Becali la dezbaterea privind gratierea

Postat la: 30.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Justitiei a organizat o dezbatere publica pe tema OUG privind gratierea si modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. La dezbatere a participat si latifundiarul Gigi Becali, unul dintre oamenii interesati de aceste masuri, dat fiind faptul ca a fost in inchisoare. Becali sustine ca a vorbit pentru cei care inca se afla in puscarii, nu pentru el personal.

In cadrul dezbaterii, Becali a explicat ca proiectul dat de Ministerul Justitiei este unul smecheresc. Proiectul lui Iordache e "smecheresc", pentru ca unul ca tortionarul Visinescu iese in 3 ani din inchisoare din cauza lui. Proiectul de gratiere trebuie sa se dea, dar cea mai mare problema e ANP, gardienii care au mentalitate criminala (...) astia sunt marea problema! Cei de la ANP si Vulpe (directorul ANP) este o mare problema, dar nu-i problema ca el va fi demis. Astia sunt marea problema a puscariilor si credeti-ma ca stiu, am trecut prin asta", a spus Gigi Becali. Dupa ce si-a terminat pledoaria, Gigi Becali a preferat sa plece, sustinand ca a spus ce avea de spus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE