Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Intărâtă-i drace! Augustin Lazăr e foc și pară pe Codruța Koveși pe tema Procurorului Portocală

Postat la: 16.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astazi, sefa DNA Laura Codruta Kovesi a fost intrebata de presa ce parere are despre inregistrarile cu procurorul Negulescu, seful DNA Ploiesti, cel care a influnentat un denuntator impotriva altui procuror intr-un dosar, care a avut relatii amoroase cu sotia acestuia, dar si cel care l-a numit Zdreanta pe procurorul general Augustin Lazar.

Kovesi a adus un elogiu procurorului Negulescu, cel care in presa mai are si porecla de Procurorul Portocala, spunand ca activitatea DNA Ploiesti este exemplara si ca este meritul fostului sef, acum demisionar, dupa aparitia scandalului cu inregistrarile. Normal ca Laura Kovesi sa-l apere pe Negulescu, acesta fiind coada de topor a sefei DNA, cel care a pus in functiune anchetele clanului Ponta, Ghita, Sova, Zgonea etc., dosare executate la ordin numai pe baza unor denuntatori mai mult sau mai putin credibili.

Pentru ca "l-a luat in brate" pe Negulescu, procurorul general Augustin Lazar, adica cel numit Zdreanta, este furios pe Kovesi. Acesta a fost pana acum in tandem cu sefa DNA in ceea ce privste scandalul Ordonantei 13, legat de abuzul in serviciu, fiind impotriva guvernului Grindeanu si mai ales impotriva sefului PSD Liviu Dragnea. Acum, insa, conform surselor Ziuanews, Lazar nu mai e dispus s-o sprijine pe Laura Codruta Kovesi si va alege calea proprie in ceea ce priveste scandalul politic, ramanand totusi fidel Cotrocenilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE