Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Instructor auto prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un polițist examinator

Postat la: 12.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul DGA, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului Tribunalulul București, au prins în flagrant un instructor auto, în timp ce a oferit suma de 150 euro unui polițist examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere, pentru a promova la proba practică de traseu un candidat.

În fapt, ofițerii D.A.M.B.J.I. au fost sesizați de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, ca urmare a semnalării de către agentul examinator a încercării de a i se oferi o sumă de bani cu titlu de mită, cu privire la faptul că instructorul auto în cauză i-a oferit acestuia un pachet de țigări în care a introdus suma de 150 euro, în scopul arătat mai sus. Cu ocazia prinderii în flagrant, în portiera dreapta față a autoturismului aparținând instructorului auto cu care s-a efectuat proba de examen, a fost identificat pachetul de țigări ce conținea suma de 150 euro. Cercetările se continuă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și DGA - D.A.M.B.J.I., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE