Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Inspector Antidrog, acuzat că a furat un telefon mobil. A fugit din sediul poliţiei în timpul audierilor

Postat la: 15.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un inspector din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa este cercetat de poliţişti pentru că a furat un telefon mobil. Inspectorul a fugit din sediul poliţiei chiar în timpul audierilor.

„Un bărbat, de 39 de ani, care se afla la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru cercetări, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt, faptă comisă la aceeaşi dată în incinta unui complex comercial, din municipiu, a părăsit sediul poliţiei într-un moment în care acesta purta o discuţie confidenţială cu avocatul său", transmite IPJ Constanţa.

Incidentul s-a produs miercuri, 14 noiembrie, în jurul orei 23:30, la sediul Secţiei 1 Poliţie Constanţa. Bărbatul, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt (un telefon mobil), este Cosmin Guriţă, inspector de specialitate la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa.

„De o săpămână el nu s-a prezentat la serviciu şi face obiectul unei anchete disciplinare. Face parte din personalul contractual al Centrului, nu face parte din corpul poliţiştilor sau a agenţilor de poliţie. Am informat mai departe structura noastră centrală", a declarat pentru „Adevărul" comisarul Cristian Oprişan, şeful Centrului.

Inspectorul a mai fost cercetat disciplinar de instituţia la care lucra pentru întârzieri la serviciu şi au fost luate măsuri împotriva lui. „El, prin natura muncii, desfăşurând activităţi de prevenire, zilnic era în contact cu oamenii. Nimeni nu ne-a sesizat vreo problemă legată de el. Noi punem incidentul pe seama divorţului prin care a trecut recent", mai spune comisarul Oprişan.

În schimb, vecinii inspectorului antidrog susţin că bărbatul şi-a schimbat radical comportamentul în ultimele luni. Pe numele acestuia ar exista la poliţie mai multe sesizări pentru tulburarea liniştii publice.

„Până să fure telefonul acesta, noi, vecinii din curte (o curte comună n. red.) am sunat la poliţie de 10-15 ori. A fost amendat aproape de fiecare dată. Dădea muzica la maxim până pe la ora 3 dimineaţa, ţipa la telefon, se certa cu toată lumea, ţipa la oamenii de pe stradă. A fost dus de poliţie forţat la Centrul de la Palazu Spital de Psihiatrie n.red.) . A venit a doua zi acasă", a declarat unul dintre vecinii lui Cosmin Guriţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE