Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Inspecția Judiciară începe controlul la Parchetul General pe 4 septembrie

Postat la: 31.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Inspecția Judiciară va începe controlul la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pe data de 4 septembrie, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituției, Alin Alexandru.

"Controlul de fond la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție se va desfășura în perioada 4 - 29 septembrie. Verificările aferente controlului privesc activitatea desfășurată în anul 2016 și semestrul I al anului 2017", a precizat Alin Alexandru. Echipa de control este formată din opt inspectori judiciari.

Inspectorul șef al Inspecției Judiciare a semnat, la începutul lunii iulie, ordinele pentru efectuarea controalelor privind eficiența managerială la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Direcția Națională Anticorupție - Structura centrală. Inspectorul șef a stabilit, printre altele, obiectivele controalelor și componența echipelor de inspectori judiciari. Cele două controale au fost incluse în calendarul de activități aferent anului în curs ca urmare a propunerii ministrului Justiției, Tudorel Toader. Concluziile rapoartelor de control vor fi înaintate Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE