Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Inregistrare de neinchipuit din biroul unui sef de serviciu data la Antena 3

Postat la: 26.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antena 3 a difuzat in aceasta seara, o inregistrare video din biroul unui sef de serviciu secret. „Noi am primit aceasta inregistrare la sediul redactiei", a precizat Mihai Gadea.

Cei care participa la discutie sunt generalul Gelu Drajneanu, fostul sef al DGIPI, directorul Romarm, Ion Garbacea, si Nelu Zarnica, un inalt ofiter din cadrul serviciului care a ajuns ulterior adjunct al sefului. Directorul Romarm, Ion Garbacea, i-a vorbit sefului DGIPI despre privatizarea industriei de armament. Filmarea secreta arata ca informatiile privind afacerile de sute de milioane de dolari cu armament ajungeau la Gelu Drajneanu, fostul sef DGIPI.

A stiut statul roman despre afacerile lui Mircea Basescu? O persoana despre care se vorbeste, dar nu se afla in biroul respectiv, este Aurel Cazacu. Cazacu era presedinte al Consiliului de Administratie al Romarm, a fost si director general al Directiei Generale de Industrie de Aparare si Probleme Speciale din cadrul Ministerului Economiei. Cazacu a fost demis in momentul in care s-a aflat ca fiica acestuia era asociata cu Mircea Basescu in firma Desintco.

Aurel Cazacu era un apropiat al lui Mircea Basescu. Directorul Romarm, Ion Garbacea, vorbeste in materialul video de mai sus despre faptul ca i se pun bete in roate si ca nu are incredere in Aurel Cazacu. Inregistrarea din biroul lui Gelu Drajneanu a fost facuta in 2009.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE