Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Inocentiu Voinea, in pole-position in competitia pentru Primaria Sectorului 3! Primul program coerent de dezvoltare locala

Postat la: 16.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Inocentiu Voinea, consilier PNL sector 3, a initiat un sistem inedit pe baza de vot, prin care candidatul partidului pentru postul de primar al sectorului va fi desemnat in urma unei competitii interne, corecte, care va departaja principalul concurent.

"PNL, ca partid de dreapta, crede în competiție, ca motor al dezvoltării, ca sursă a motivării. Şi de aceea, astăzi, cei care cred că își pot asuma responsabilitatea candidaturii pentru funcția de primar al municipiilor reședință de județ și-au depus scrisorile de intenție. Iar pentru că liberalii sunt oameni care au curajul să iasă din rând, am făcut-o și eu, alaturi de alţi colegi alături de care voi aduce soluţii liberale pentru dezvoltarea durabilă a Sectorului 3. În martie 2019, oricare dintre noi care va fi mai bine plasat într-un sondaj la nivel naţional, va fi desemnat candidat și va beneficia de suportul nemijlocit al întregii echipe de profesionişti.", a scris Voinea pe pagina sa de Facebook.

"I-am convins pe contracandidatii mei din partid sa nu ne mai luptam aiurea, ineficient, ci sa mergem ca echipă, iar sondajul va stabili cine are cele mai mari sanse. Asa, avem alternativă, din interior, nu sa apelam la soluții de ultim moment, candidati alesi din afara partidului, pentru ca ne-am trezit cu candidații indisponibili", ne-a declarat consilierul local al Sectorului 3. Pentru cei care doresc sa consulte programul lui Inocentiu Voinea, acesta poate fi descarcat AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE