Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ingrid Mocanu reactioneaza dur la adresa lui Tudor Chirila: Eu ar trebui sa bat 10 pe zi

Postat la: 29.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Avocata Ingrid Mocanu critica in termeni duri iesirea artistului Tudor Chirila, care si-a batut un fost coleg, dupa ce acesta l-ar fi provocat acuzand ca tatal sau ar fi fost securist. De altfel, Chirila insusi a recunoscut ca gestul sau nu a fost normal.

"Tudor Chirila a lovit un cetatean pentru ca i-a zis "nasoale". Zau? Pai la cate invective imi sunt mie adresate zilnic, eu trebuia sa bat cate 10 porci pe zi. Si ne spune ca numai ura din societate este de vina pentru ce a facut el? Zau? Dar oare cine a alimentat cu scelerare si dementa aceste atitudini? Cine a instaurat ura in societate, de dragul unor politicieni de factura securistoida? Nu cumva voi, hastagienii?

Eu am fost "balacarita" de prietenii tai, hastagii, si nu i-am lovit, totusi. Abuzurile incurajate de niste abuzivi care lovesc cetateni este asa-zisa societate moderna, pe care, chipurile, ne-am fi dorit-o noi toti la revolutie? Catusele fluturate pe mainile unor nevinovati si spalarea unor vinovati este politica voastra, a batausilor? Politizarea justitiei si utilizarea ei ca mijloc de parvenire politica este ceea ce protejati voi, securistilor! Din manipulare sau din interes ati ales sa incurajati violenta de orice fel si sa aplaudati schizoid orice deraiat care aresteaza nevinovati pentru raportari la hectar. Daca Dragnea intra la puscarie, el nu mai iese niciodata de acolo... dosarele vor curge garla sub patronajul Noii Securitati... si cavalcada arestatilor va prospera... bine ca pleaca lumea buna la Bruxelles :)"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE