Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incredibil! Un politist l-a amendat pe presedintele Asociatiei "21 decembrie" ca a depus o troita in memoria celor ucisi la Revolutie

Postat la: 21.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doru Marieș, presedintele Asociatiei 21 decembrie, a fost prezent vineri, chiar pe 21 decembrie 2018, in Piata Universitatii, pentru a depune o coroana de flori pentru cei ucisi in decembrie 1989, dupa 29 de ani de la Revolutie.

Din nefericire, un incident revoltator a avut loc. Maries a fost amendat de un politist din zona pentru ca atraversat "prin loc nepermis" spre troita din dreptul Universitatii Bucuresti si pentru ca "se afla intr-un loc nepermis stationarii pietonale", ceea ce este incredibil.

Jurnalista Oana Stanciulescu, fiind prezenta la fata locului a comentat incidentul pe pagina ei de Facebook: "Acest copil, nascut probabil dupa decembrie 1989, l-a amendat pe Doru Maries la Troita de la Piata Universitatii, in timp ce se pregatea sa depuna o coroana in memoria celor ucisi la Revolutie..."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE