Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incredibil! Carmen Dan, ministrul de Interne: „Trebuie să-i mulțumesc profesorului Liviu Dragnea care m-a învățat cum să gestionez situația din țară"

Postat la: 10.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noul Ministru de Interne, Carmen Dan, a șocat astăzi printr-o declarație făcută cu ochii în lacrimi. Ministrul a spus că trebuie să-i mulțumească profesorului Liviu Dragnea care a învățat-o cum să gestioneze situații de urgență, cum este cea din aceste zile de ger năprasnic, cu temperaturi extreme.

"Eu mecanismul intervenţiei în astfel de situaţii să ştiţi că l-am învăţat de la un bun profesor. Profesorul acesta se numeşte Liviu Dragnea şi când era vicepremier al României coordona în acest mod comitetele naţionale pentru situaţii de urgenţă, eu fiind un prefect la început de mandat", a spus Carmen Dan, în timp ce ochii i s-au umplut de lacrimi. Premierul Sorin Grindeanu o felicitase inițial pe ea și pe ministerul pe care îl conduce, însă ministrul a dorit să orienteze laudele către șeful său de partid. Carmen Daniela Dan a fost prefect de Teleorman în perioada martie - octombrie 2016. Timp de şase ani (1990 - 1996) a fost secretar al Şcolii generale nr. 3 din Videle.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE