Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












INCREDIBIL! Ajutoare sociale ridicate cu masini de lux sau taxiul

Postat la: 17.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In Romania, ajutoarele sociale s-au ridicat si anul acesta cu ajutorul unor masini de lux - Mercedes, Audi, Range Rover, in cel mai rau caz, cu taxi-ul. Ceea ce surprinde in reportajul realizat de Digi 24 e faptul ca putini dintre cei veniti sa-si ia ajutoarele alimentare, acordate de primaria Craiova de trei ori pe an, persoanelor cu venituri lunare sub 520 de lei, pleaca impovarati de sacose pe os sau cu autobuzul...

Iar multi dintre ei au fost si nemultumiti, spunand ca sunt si putine. si de proasta calitate, Doar fiindca sunt oferite gratuit ii mai motiveaza sa vina sa le ia. In fiecare plasa s-au pus doua kilograme de zahar, doua de faina, un kilogram de orez, unul de malai si doi litri de ulei - in valoare totala de 23 de lei. "Da, eu pentru asta am venit, sa le iau si sa le dau la oamenii saraci" - o persoana care a venit cu Mercedesul sa ridice ajutoarele. "50 de lei ne-a costat drumul. Ce-si bate domn'e, joc de lume, in halul asta? ! Intr-o plasuta asa mica ....cateva..." - o pensionara, nervoasa, in masina.

"Ne dati 2 kile de ulei sa mancam un an din ele! Pe taxi dam 200 dus-intors. Altfel cum, cu autobuzul?" - niste doamne, de culoare si cu fuste multe coboara, care au coborat din taxi. "Am primit orez, malai , zahar, ulei , faina... Ia sa vedem, ce e aici... Am venit cu taxiul pentru ca stau departe". "Sunt de cea mai proasta calitate. Sa se dea bani".

"Mai mare drumul si stresul pentru niste ajutoare care... Sunt importante pentru mamaie, care are 5 milioane pensie" - persoane care au sosit cu Roverul sa ridice ajutoarele. 15.000 de someri, persoane cu handicap si pensionari cu venituri de sub 520 de lei pe luna au benificiat anul acesta de aceste ajutoare. In total, Primaria a cheltuit din bugetul propriu pentru pachetele de Craciun 345.000 de lei. Astfel de ajutoare se acorda la Craiova si de Paste si de Sf Maria.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE