Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incident pe scena UNTOLD in timpul recitalului lui Armin Van Buuren

Postat la: 06.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incident la festivalul UNTOLD de la Cluj Napoca: DJ-ul Armin van Buuren a ramas fara curent la instrumentele cu care lasa muzica sa cante. Totul s-a intamplat dupa aproape cinci ore de mixaj, informeaza actualdecluj.ro.

Astfel, incercand sa depaseasca momentul de liniste, celebrul DJ a povestit ca de obicei, la aceasta ora, 8 dimineata, isi duce fetita la scoala. "Asta e faza cu muzica electronica, daca nu ai electronice nu ai muzica. Si acum nu am electronice. Dar e o ocazie buna sa multumesc oamenilor din spatele Untold, merita un rand de aplauze, serios. Am mai zis-o, noi DJ-ii primim tot creditul, dar asta nu face sens deloc, pentru ca organizatorii ne fac sa stralucim. Bogdan si ceilalti, sunteti uimitori. (...) Serios: ma urc pe bicicleta si o duc la scoala, la 8 si un sfert", a spus Armin van Buuren.

In cele din urma, problema a fost rezolvata iar van Buuren s-a reintors la pupitrul DJ-ului cu un steag al Romaniei in spate. El si-a incheiat prestatia la ora 8.40, dupa aproape sase ore. Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE