Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiu suspect. Cum au ars dosarele pe Fonduri Europene ale Ministerului Dezvoltării

Postat la: 30.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dosarele pe Fonduri Europene ale Ministerului Dezvoltării au ars parţial în incendiul suspect de zilele trecute. Ultimele informații legate de misteriosul incendiu în care a ars depozitul de arhivare al Global Archive Management arată că apelul la 112 a fost făcut cu întârziere, după ce flăcările au cuprins dosarele din interiorul halei, situată în comuna Dărăști-Ilfov.

Jurnaliştii de la EVZ au aflat că, pe lângă actele unor bănci și societăți de asigurări, în depozitele firmei se află documente de la Ministerul Dezvoltării, care a arhivat dosare cu banii cheltuiți din fonduri europene. Pe lista instituțiilor de stat care au încheiat contracte cu firma se mai află Forțele de Muncă Ilfov, Teatrul Evreiesc, dar și autorități subordonate unor primării de sector din București și județul Ilfov. Criminaliștii de la IPJ Ilfov au fost, ieri, la fața locului și au ridicat imaginile surprinse de camerele de luat vederi.

Focul ardea, încă, mocnit, ieri, în depozitul plin cu tone de documente bancare și ale unor instituții de stat al celui de-al doilea mare operator de arhivare din România, Global Archive Management. Pompierii și polițiștii nu se pot pronunța, încă, asupra cauzei care a condus la distrugerea a milioane de acte, însă autoritățile au serioase semne de întrebare privitoare la modul în care a luat foc imensa hală de 15 metri lungime, întinsă pe o suprafață de circa 1.000 de metri pătrați, amplasată lângă șoseaua care leagă comunele Măgurele și Dărăști-Ilfov.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE