Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiu puternic în Chiajna! 20 de autospeciale trimise la fața locului

Postat la: 23.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incendiu puternic la Chiajna. Mansarda a două blocuri lipite arde cu flacără puternică, iar la fata locului au fost trimise 20 de autospeciale de stingere. Flăcările au cuprins mansarda blocurilor și se extind până la etajul al treilea. Mașinile de pompieri continuă să sosească la fața locului. În zonă s-a degajat un nor uriaș de fum care este vizibil de la distanță.

"Mansarda a 2 blocuri lipite arde cu flacara puternică. Sunt trimise 20 de autospeciale de stingere. Este realizat un dispozitiv pentru stingere și protecția altui bloc învecinat. Se constituie echipe de cautare și salvare pentru persoane surprinse în imobil. În vecinatate este un alt bloc la doar 10 m distanta și case la 2-3 m. Se acționeaza în mod preponderent cu autoscarile, pe 3 laturi ale blocurilor", a declarat un reprezentat ISU. Din cauza lipsei de apa interventia autorităților decurge cu dificultate. În zonă nu sunt resurse de alimentare cu apa, iar pompierii vor incerca alimentarea autospecialelor din Lacul Morii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE