Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiu puternic la un salon de masaj erotic din Arad. Clientii au fugit sumar imbracati

Postat la: 17.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi la un salon de masaj din Arad. Cea mai mare parte a salonului a ars, sâmbătă după masă, 12 pompieri militari intervenind mai bine de două ore pentru a-l lichida, focul ameninţând să se extindă la o clădire învecinată.

"În momentul sosirii primului echipaj de intervenţie incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la etajul clădirii, propagat la o parte a acoperişului, şi cu posibiităţi mari de propragare la construcţia învecinată, care era la circa doi metri de casa cu rol de salon de masaj. S-a acţionat circa o oră pentru limitarea incendiului şi încă o oră pentru lichidarea lui. S-a reuşit stoparea incendiului înainte de a se propaga la construcţia învecinată şi de a pătrunde la partea inferioară a locuinţei. Persoanele care erau în clădire s-au autoevacuat. În aceste moment se fac cercetări pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

În incendiu au ars complet acoperişul şi patru dintre cele cinci camere de la etajul întâi a clădirii, în care se aflau paturi şi mobilier din lemn, care au făcut ca flăcările să se extindă mai uşor. Între primul etaj al clădirii şi acoperiş nu exista placă de beton, ci doar scânduri şi rigips, ceea ce a întreţinut incendiul. Despre acest salon de masaj, martorii din zona au spus ca se practica masajul erotic si ca unii clienti se aflau acolo pentru satisfacerea nevoilor sexuale, salonul fiind unul in care se practicau astfel de metode, sub paravanul unor masaje terapeutice. De altfel, se pare, ca focul ar fi fost pus intentionat, dupa cum anunta surse din anchetatori, iar clientii au dorit sa-si pastreze anonimatul din motive lesne de inteles, mai ales ca unii dintre ai au fugit dupa declansarea incendiului destul de sumar imbracati.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE