Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ilie Năstase despre Mugur Isarescu: "Arenele BNR nu sunt ale lui mă-sa!"

Postat la: 03.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul mare tenismen Ilie Năstase l-a criticat dur pe guvernatorul Băncii Naţionale a României, susţinând că el e principalul vinovat pentru care turneul BRD Năstase-Ţiriac Trophy nu se va mai disputa în România.

"După ce în urmă cu doi ani ne-a pus numele, Arenele BNR Ţiriac-Năstease, ne-a dat afară. În 26 de ani această instituţie a fost privatizată de domnul Isărescu. Dânsul conduce această instituţie ca un business privat, îşi ia salariul şi îşi mai pune şi bonus. Dacă îţi pui bonus, atunci e afacerea ta personală. Banca Naţională e a statului român, a românilor. Eu sunt unul din fraierii ăia care "băgat" degetul acum câţiva ani să îl mai votăm pentru încă un mandat, când eram la Senat", a spus Năstase.

"Nu ştiu de unde vine terenul de la Arenele BNR, dar nu cred că l-a primit cadou de la mama lui de la Drăgăşani... şase hectare în mijlocul Bucureştiului. Cred că acest teren, această bază, e a românilor. Banca Naţională este a românilor, a României. Când eram eu copil, acest teren era al Regelui Mihai. Iar Regele l-a dat Primăriei, iar Primăria l-a dat la Ministerul Sportului, că era teren de sport. După Revoluţie, cred că era Cornel Dinu atunci secretar de stat la sport, l-a dat Băncii Naţionale.", a mai declarat fostul număr 1 mondial.

În vârstă de 67 de ani, Mugur Isărescu este șeful Băncii Naţionale a României din septembrie 1990, fiind cel mai longeviv şef de bancă centrală din lume, iar actualul său mandat la conducerea instituţiei expiră în 2019, după ce a fost revalidat în iunie 2014.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE