Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ICCJ respinge cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Sebastian Ghiţă

Postat la: 12.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A patra încercare a procurorilor anticorupție, de arestare în lipsă a lui Sebastian Ghiță, a fost fără succes. Instanța Supremă a respins cererea DNA. Fostul parlamentar a primit o astfel de măsură săptămâna trecută, lucru care l-ar putea trimite înapoi in spatele gratiilor, în țara vecină. El a fost eliberat pe cauțiune si așteaptă decizia sârbilor, legată de extrădare.

Judecătorii au respins cererea DNA, de emitere a unui nou mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghiță. Decizia a fost luată de Instanța Supremă și poate fi atacată de procurorii anticorupție. Ghiță mai are trei mandate de arestare în lipsă, două dintre ele definitive. "Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie privind pe inculpatul Ghiţă Aurelian Sebastian. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul parţial al apărătorului desemnat din oficiu al inculpatului Ghiţă Sebastian Aurelian, în sumă de 35 lei, se plăteşte din fondul Ministerului Justiţiei", este decizia pronunţată, luni, de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE