Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iata o noua metoda de inselaciune! Au aparut firme care iti sterg istoricul negativ

Postat la: 05.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Stergerea datelor din Biroul de Credit este o noua afacere prin care romanii cu datorii la banci sunt inselati. Multi dintre datornici au primit, pe telefon, mesaje de la firme care le promit stergerea din baza de date a biroului de credit, indiferent de situatia lor financiara.

Aproape cinci milioane de romani erau pe listele Biroului de Credit la inceputul acestui an. In ultima perioada, nenumarati romani au primit, pe telefon, mesaje de la firme care le promit stergerea din baza de date a biroului de credit, indiferent de situatia lor financiara. Cei care solicita stergerea informatiilor se inseala, daca cred ca astfel pot obtine mai usor un credit nou, spun specialistii. Timp de patru ani, datornicii pot fi stersi din baza de date doar daca au ajuns acolo dintr-o greseala a unei banci sau daca nu a fost instiintat de introducerea in biroul de credit cu 15 zile inainte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE