Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iata cum vor arata oamenii in viitor! Opinia unui cunoscut cercetator international

Postat la: 30.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In cazul topirii ghetarilor si ridicarea nivelului Oceanului Planetar, oamenii s-ar putea adapta, in mod firesc, la lumea acvatica. La fel de bine, oamenii s-ar putea adapta colonizarii altor planete.

„Am putea sa ne imbunatatim din punct de vedere genetic suficient de mult pentru a ne adapta modificarilor ce vor surveni pe Terra. Unele dintre aceste modificari ar putea veni mai degraba ca o necesitate si nu ca o modificare naturala. In timp ce unele schimbari ar putea avea loc in doar cateva sute de ani, altele ar putea dura cateva mii de ani", a declarat cercetatorul Matthew Skinner, conform publicatiei britanice DailyMail.

Cel mai probabil, pentru a se adapta la mediul acvatic, oamenii vori avea degetele legate intre ele cu o pelicula si ochi asemanatori felinelor, pentru a ne ajuta sa vedem mai bine in spatiul acvatic. Asemeni pestilor, oamenii se vor folosi de branhii artificiale pentru a respira in apa. Daca vom coloniza alte planete, oamenii se vor adapta unei gravitatii mult mai mici, rezultand astfel dezvoltarea bratelor si scurtarea picioarelor. Exista sansa ca oamenii sa-si piarda complet dantura, intrucat vor consuma numai mancare lichida, cu ajutorul paiului.

In cazul unei ere glaciare, pentru a face fata temperaturilor scazute, oamenii vor avea pielea mai palida pentru a produce suficienta vitamina D si suficient de mult par pe corp. Nasul va creste in dimensiuni pentru a ne ajuta sa incalzim aerul rece pe care il vom respira.

maini

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE