Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019. Luna Plina si Eclipsa totala de Luna in Leu

Postat la: 21.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2019 spune ca nativii Leu vor fi puternic incercati de contextul astrologic, in special fiind vizata zona sentimentala, relationala. Influenta Lunii Pline asupra tuturor zodiilor va dura doua saptamani, insa efectele eclipsei vor fi resimtite pe o perioada de aproximativ jumatate de an.

Horoscop Berbec - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Celor nascuti in zodia Berbec, Luna Plina din Leu insotita de Eclipsa totala de Luna le va activa sectorul sentimental. Nativii vor culege roadele a ceea ce au sadit incepand din luna iulie si pana acum si poate veni cu rasturnari remarcabile de situatie, aspect care poate aduce impacari neasteptate, despartiri bruste, insa cei pregatiti pentru o noua poveste de dragoste pot avea parte de un partener (posibil descoperit prin intermediul prietenilor). De asemenea, sectorul copiilor este influentat si nativii pot "intoarce foaia" in relationarea si educarea ace
stora. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le ofera sansa de a incheia un capitol in zona activitatilor artistice si de creatie si de a deschide o noua etapa. Unii nativi isi pot descoperi noi pasiuni, pot incepe un antrenament sportiv sau se pot dedica mai mult hobby-urilor.

Horoscop Taur - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Celor nascuti in zodia Taur, Luna Plina din Leu insotita de Eclipsa totala de Luna le va activa sectorul locativ. Nativii pot avea parte de crize in familie, dialoguri surpriza cu rudele si evenimente neasteptate in aceasta directie. In prim-plan vor fi discutiile despre cariera si ar fi recomandat ca nativii sa incerce sa gaseasca un echilibru intre sectorul profesional si viata de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce un interes aparte fata de casa, pot face renovari, reamenajari in locuinta sau, in unele cazuri, schimbari de domiciliu. Nu este exclus ca in urma unui scandal cu parintii, o serie de nativi sa decida sa se mute de acasa.

Horoscop Gemeni - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Celor nascuti in zodia Gemeni, Luna Plina din Leu insotita de Eclipsa totala de Luna le va activa sectorul comunicarii, dar si al deplasarilor pe distante scurte. Nativii pot avea parte de evenimente neasteptate la drum, iar dialogul cu cei din jur, in special cu fratii, poate fi greoi si poate da nastere conflictelor. Pot fi atrasi de noi domenii de studiu, insa procesul invatarii si captarii noilor cunostinte poate fi anevoios. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni ii sfatuieste sa fie prudenti la drum. O calatorie se poate amana sau pot fi fortati de imprejurari sa faca o deplasare pe care nu si-o doresc, posibil chiar in interes de serviciu.

Horoscop Rac - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Celor nascuti in zodia Rac, Luna Plina din Leu insotita de Eclipsa totala de Luna le va activa sectorul financiar, al banilor obtinuti din munca proprie. Nativii pot culege roadele unui proiect, pot demara noi planuri de imbunatatire a veniturilor, pot obtine noi colaborari si, in cele mai fericite cazuri, se pot astepta la o marire de salariu. Contextul astrologic poate aduce, insa, rasturnari de situatie si surprize neasteptate care pot afecta bugetul. Exista riscul de a pierde o suma de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Rac ii sfatuieste sa nu se implice in actiuni financiare riscante si sa nu faca investitii mari. In toata perioada urmatoare va fi nevoie de prudenta in acest sector.

Horoscop Leu - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Cei nascuti in zodia Leu au parte de fenomenul de Luna Plina insotita de Eclipsa totala de Luna intocmai in semnul lor, pe casa personalitatii, si le va activa axa relationala. Nativii pot culege roadele a ceea ce au sadit incepand din luna iulie a acestui an si pot lua deciza sa faca niste schimbari remarcabile in plan personal (si nu numai). Pot avea parte de rasturnari de situatie si evenimente neasteptate in relatia de cuplu, aspect care poate aduce, in functie de harta natala a fiecaruia, o ruptura, o despartire, o impacare sau un nou inceput, o noua poveste de iubire. Tindem sa-i dam o conotatie pozitiva eclipsei pentru ca Leii se bucura de protectia Marelui Benefic, Jupiter, intocmai in sectorul sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Leu ii sfatuieste sa-si caute echilibrul interior pentru a reusi sa fie in armonie cu tot ceea ce-i inconjoara si astfel efectele eclipsei sa se amelioreze.

Horoscop Fecioara - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Celor nascuti in zodia Fecioara, Luna Plina din Leu insotita de Eclipsa totala de Luna le va activa sectorul subconstientului si al introspectiei. Nativii se vor izola, se vor interioriza si vor traversa o perioada de meditatie, timp in care sunt sfatuiti sa-si redescopere valorile, pasiunile si echilibrul cu lumea din jur. Evenimente din trecut pot fi acum rememorate pentru a fi vindecate si incheiate. Axa cardiovasculara ca fi activata, iar sfatul nostru este sa nu se suprasolicite si sa acorde o atentie deosebita odignei, cu atat mai mult cu cat la locul de munca pot aparea surprize neasteptate, neprevazute, care pot afecta starea de sanatate fizica si psihica. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara ii atentioneaza asupra unor secrete care pot iesi la iveala acum si pot produce o rasturnare dramatica de situatie in plan personal (si nu numai).

Horoscop Balanta - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Celor nascuti in zodia Balanta, Luna Plina din Leu insotita de Eclipsa totala de Luna le va activa sectorul prietenilor si al planurilor pe termen lung. Nativii pot culege roadele unui proiect si nu este exclus sa puna la cale un nou plan de viitor alaturi cu persoanele din anturaj. Contextul poate veni, insa si cu rasturnari de situatie in aceasta directie. Se cere prudenta in dialogurile cu prietenii deoarece acolo unde pana acum au existat conflicte se poate produce o ruptura. In unele cazuri, in functie de harta natala a fiecaruia, nativii pot cunoaste persoane noi care sa-i ajute in ducerea la bun sfarsit a unor proiecte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta le poate aduce surprize neasteptate si evenimente neprevazute care vizeaza sectorul iubirii si a caror influenta sa fie resimtita pana in vara acestui an.

Horoscop Scorpion - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Celor nascuti in zodia Scorpion, Luna Plina din Leu insotita de Eclipsa totala de Luna le va activa sectorul socio-profesional. Nativii pot incheia o etapa in cariera, pot culege roadele, si pot trece la alt nivel, aspect care poate favoriza schimbarea locului de munca, dar poate aduce si o avansare in functie, o schimbare de statut. Se cere prudenta deoarece contextul astrologic poate aduce surprize neasteptate si rasturnari remarcabile de situatie in aceasta directie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion ii sfatuieste sa aiba grija la imaginea profesionala pentru ca, asa cum si-o pot imbunatati, la fel de usor si-o pot strica.

Horoscop Sagetator - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Celor nascuti in zodia Sagetator, Luna Plina din Leu insotita de Eclipsa totala de Luna le va activa sectorul studiilor si al calatoriilor. Nativii pot primi vesti din strainatate si pot incepe cursuri peste hotare (nu obligatoriu in afara tarii), pot relua (incheia) o relatie cu o persoana aflata dincolo de granite sau pot decide pe neasteptate sa plece intr-o vacanta. Contextul astrologic poate aduce, insa, evenimente neprevazute si rasturnari de situatie in aceste directii analizate, vizata fiind si familia partenerului, zona care poate aduce surprize. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator ii atentioneaza asupra unor evenimente de natura sa le schimbe unele conceptii, principii si valori de viata.

Horoscop Capricorn - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Celor nascuti in zodia Capricorn, Luna Plina din Leu insotita de Eclipsa totala de Luna le va activa sectorul financiar, al banilor detinuti impreuna cu partenerul de viata sau partenerii de afaceri. Nativii sunt sfatuiti sa aiba mare grija la administrarea finantelor. Poate fi vorba de incheierea unui proiect si culegerea roadelor sau de un nou inceput in acest sens, insa prudenta va trebui sa le devina a doua natura deoarece contextul astrologic poate aduce rasturnari de situatie remarcabile in aceasta directie. Pe de alta parte, in zona intima si sexuala se pot produce schimbari, insa vor depinde de harta natala a fiecarui nativ. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ii atentioneaza asupra unor conflicte legate de bani care pot aparea in cuplu.

Horoscop Varsator - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Celor nascuti in zodia Varsator, Luna Plina din Leu insotita de Eclipsa totala de Luna le va activa sectorul mariajului si al parteneriatelor. Nativii pot incheia o relatie care nu mai functiona, pot aduce in discutie divortul sau pot culege roadele in cuplu si pot trece la alt nivel, aspect care poate aduce inclusiv o cerere in casatorie, acolo unde relatia este solida. Se cere prudenta pe intreaga perioada analizata deoarece contextul astrologic poate aduce rasturnari de situatie remarcabile si surprize neasteptate in aceasta directie. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator ii sfatuieste pe nativi sa fie atenti la tot ceea ce vizeaza parteneriatele profesionale, sector unde pot interveni unele evenimente neprevazute.

Horoscop Pesti - Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019
Celor nascuti in zodia Pesti, Luna Plina din Leu insotita de Eclipsa totala de Luna le va activa sectorul muncii si al sanatatii. Nativii pot incheia o etapa profesionala, pot culege roadele si pot face un salt in cariera, chiar schimbarea jobului, insa se cere prudenta pe toata aceasta perioada analizata deoarece contextul astrologic poate veni cu evenimente neasteptate si rasturnari de situatie la locul de munca. Pe de alta parte se activeaza axa cardiovasculara, iar nativii sunt sfatuiti sa nu se suprasolicite, sa se odihneasca mai mult si sa evite implicarea in activitati care le pot consuma resursele de energie. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti ii atentioneaza ca pot aparea surprize la locul de munca si pot fi constransi sa ia niste decizii care nu le sunt pe plac.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE