Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscopul zilei de 12 iulie! Mare atentie, veti avea cheltuieli neplanificate

Postat la: 12.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop zilnic Berbec - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Celor nascuti in zodia Berbec li se poate solicita ajutorul intr-o situatie ce tine de membrii familiei. Nu sunt excluse vizite inoportune ale rudelor si divergente nascute intr-un context ce are legatura cu locuinta. Posibil ca nativii sa doreasca o mutare, o reamenajare a casei, iar cei dragi sa nu fie de acord, sa nu le impartaseasca elanul.

Horoscop zilnic Taur - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Taur isi concentreaza atentia asupra unor teste, examene, verificari pe care le au de sustinut la locul de munca sau in domeniul unde-si desfasoara activitatea. Vor fi tensionati si stresati si vor avea impresia ca nimic nu le iese si ca au uitat toate informatiile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste pe nativi sa se detaseze, sa nu se panicheze si sa aiba incredere in ei ca vor reusi.

Horoscop zilnic Gemeni - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Gemeni se framanta cu privire la situatia financiara care nu este deloc pe placul lor si nici calculele nu ies asa cum se asteptau. Nu sunt excluse niste cheltuieli pentru locuinta, pentru achizitionarea unor bunuri de valoare sau pentru renovarea casei, iar nativii se vor simti ingraditi, constransi din punct de vedere material.

Horoscop zilnic Rac - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Rac se pot lasa usor impresionati de o situatie intamplata in jurul lor sau de o persoana recent cunoscuta. Nu o sa spunem ca evenimentul le-a luat mintile, insa vor tinde sa-si asculte emotiile si nu este exclus ca pornirile lor sa fie impulsive, ba chiar, in functie de varsta nativilor, sa fie criticate de cei din jur ca fiind naive, copilaroase.

Horoscop zilnic Leu - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Leu nu se simt in apele lor si au tendinta de a se retrage din viata sociala, de a se izola si a medita la problemele cu care se confrunta zi de zi. Starea generala de oboseala pe care o resimt din plin azi le poate bloca dialogul cu cei din jur, dar si buna desfasurare a sarcinilor la locul de munca. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor mai multa odihna si schimbarea stilului de viata, inclusiv o alimentatie echilibrata si sanatoasa.

Horoscop zilnic Fecioara - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Fecioara resimt un oarecare disconfort emotional, posibil sa fie dezamagiti de cineva din jurul lor, de opersoana in care aveau incredere si pe care credeau ca se pot baza. Nu este exclus sa fie vorba chiar de partenerul de viata. Contextul astral creat le inspira nativilor o stare de neincredere, de reticenta fata de cei din jur.

Horoscop zilnic Balanta - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Balanta simt ca pot sa ofere mai mult la job, mai corect spus nu se simt apreciati si au senzatia ca nu-si folosesc cu adevarat calitatile si capacitatile profesionale pe care le detin. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta le cere nativilor o atentie deosebita la tot ce are legatura cu imaginea lor, cu statutul profesional si cu functia pe care o detin la locul de munca.

Horoscop zilnic Scorpion - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Scorpion pot trece astazi printr-un test al destinului care sa le puna la incercare calitatile morale si totodata sa le zdrungine niste principii de viata bine inradacinate. Unii nativi se pot simti psihic blocati, incapabili sa ia o decizie si nu frica va fi cea care-i va retine, in timp ce pentru alti nativi va vorbi constiinta si doar constiinta in actiunile pe care le intreprind.

Horoscop zilnic Sagetator - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Sagetator vor avea de rezolvat o chestiune care are legatura in mod direct cu familia si chiar cu locuinta. Posibil sa se implice intr-o actiune de intermediere a unui bun de valoare sau a unei mosteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le cere nativilor atentie mare la tot ce este legat de partea financiara, sa nu dea bani cu imprumut si sa nu faca tranzactii importante sau sa semneze acte, chiar daca impun o plata ulterioara.

Horoscop zilnic Capricorn - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Capricorn care au fost in relatii conflictuale pana acum cu cei din jur sau cu partenerul de viata pot avea parte de o impacare, initiativa venita din partea celui ce este considerat adversar, iar nativii nu se vor arata prea incantati si nici nu vor fi maleabili in solutionarea conflictului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn traseaza o rigiditate in gandire si o tendinta de a duce totul la extrem in dialoguri.

Horoscop zilnic Varsator - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Varsator isi concentreaza toata atentia si isi consuma toata energia pe reorganizarea unor sarcini la locul de munca. Este posibil sa primeasca noi responsabilitati sau chiar o functie noua, ceea ce nu traduce neaparat o avansare in cariera, ci mai degraba o restabilire a unor atributii. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator le cere nativilor sa nu se streseze si sa apeleze la odihna si relaxare pe cat posibil.

Horoscop zilnic Pesti - Horoscopul zilei de 12 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Pesti sunt mai sentimentali si mai romantici decat de obicei, dispusi chiar catre sacrificiu pentru binele partenerului. Totodata, nativii devin emotivi si pe fondul unor mici neintelegeri cu partenerul acestia pot rabufni, insa nu in exterior, ci mai degraba facandu-si lor insisi rau. Pot varsa lacrimi si pot avea stari de disperare nejustificate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE