Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscopul zilei de 11 iulie 2018! Scorpionii iau decizii intelepte

Postat la: 11.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop zilnic Berbec - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018

Cei nascuti in zodia Berbec care s-au confruntat in ultimul timp cu probleme financiare vor observa incepand de astazi o imbunatatire a situatiei, gratie beneficului Jupiter care le tranziteaza casa banilor. Nativii nu trebuie sa se astepte, insa, la sume mari de bani, ci mai degraba la mici avantaje materiale care le vin din partea prietenilor, familiei sau colegilor de munca. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec ii sfatuieste pe nativi sa fie intelepti cu incasarile si sa nu-i risipeasca fara folos.

Horoscop zilnic Taur - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Taur vor rivaliza cu partenerii de afaceri, vor simti nevoia sa se impuna si sa conduca. Pe de alta parte, gratie beneficului Jupiter care le tranziteaza casa relatiilor, nativii ar trebui sa revina la ganduri mai bune cu partenerul de cuplu si sa fie mai impaciuitori, mai indulgenti si mai intelegatori. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste pe acestia sa evite pe cat posibil conflictele si divergentele.

Horoscop zilnic Gemeni - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Gemeni care s-au confruntat pana acum cu probleme de sanatate vor simti o imbunatatire a starii generale, gratie beneficului Jupiter care le tranziteaza casa sanatatii si a muncii. Pe de alta parte, nativii Gemeni vor lupta pentru a obtine tot ceea ce si-au propus in domeniul profesional si vor avea de infruntat opinii diferite. Horoscopul zilei de azi pentru zodia Gemeni le aduce in opozitie interesele personale si interesele de la munca, iar nativii vor trebui sa aleaga calea corecta si morala.

Horoscop zilnic Rac - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Rac vor avea de traversat o perioada de tumult sentimental, nu neaparat in sensul negativ. Gratie beneficului Jupiter in tranzit pe casa dragostei, o parte dintre nativi vor avea parte de oportunitati la acest capitol, pot cunoaste o persoana cu care sa comunice exceptional, nativii singuri pot incepe o relatie, insa nu trebuie sa aiba asteptari mari, iar cei aflati in relatii de lunga durata pot decide sa-si mai dea o sansa.

Horoscop zilnic Leu - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Leu au sansa sa rezolve niste probleme mai vechi in aflate in legatura cu casa sau regimul unei locuinte. Gratie beneficului Jupiter care le tranziteaza sectorul familiei si al caminului, nativii Leu pot simti o imbunatatire a comunicarii cu rudele si se pot pune de acord in privinta gestionarii unei situatii ce tine de domiciliu. O parte dintre nativi se pot muta cu/de la familie, in timp ce o alta parte poate vinde/inchiria o locuinta.

Horoscop zilnic Fecioara - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Fecioara vor pune la cale o calatorie si totul le va merge struna, cu atat mai mult cu cat beneficul Jupiter le tranziteaza sectorul deplasarilor si al comunicarii. O parte dintre nativi, insa trebuie sa se manifeste cu prudenta in dialoguri deoarece pot da nastere unor conflicte inutile, care sa strice buna dispozitie si sa le incetineasca un demers legat de o plecare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara ii sfatuieste pe nativi sa fie atenti la toate oportunitatile care vin spre ei, cu precadere in sectoarele amintite.

Horoscop zilnic Balanta - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Balanta vor incepe de astazi, gratie beneficului Jupiter care le tranziteaza casa banilor obtinuti din munca proprie, sa simta o imbunatatire la capitolul financiar, insa nu trebuie sa se culce pe o ureche si sa astepte sa le pica banii din cer, ci trebuie sa se implice pentru obtinerea acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta ii sfatuieste pe nativi sa fie atenti la cheltuieli si sa incerce sa puna deoparte surplusul.

Horoscop zilnic Scorpion - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Scorpion vor beneficia incepand de astazi de prezenta beneficului Jupiter in semnul lor, in mers direct, ceea ce le va aduce buna dispozitie, intelepciune in luarea deciziilor si optimism. Totodata, nativii vor gasi solutii inedite, revolutionare, neasteptate la problemele cu care se confrunta si se vor evidentia prin activitatile in care sunt implicati si actiunile pe care le intreprind.

Horoscop zilnic Sagetator - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Sagetator vor fi indreptati catre latura misterioasa, oculta, mai putin abordabila a vietii, vor avea parte de o intuitie iesita din comun si unii nativi initiati spiritual vor cauta sa-si vindece karma. Totodata, tranzitul beneficului Jupiter pe casa sanatatii le va aduce o ameliorare a starii generale, in cazul nativilor care s-au confruntat pana acum cu neplaceri, iar celorlati le va aduce energie si putere in desasurarea activitatilor zilnice.

Horoscop zilnic Capricorn - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Capricorn trebuie sa-si indrepte atentia asupra prietenilor cu care, gratie beneficului Jupiter in mers direct prin acest sector, pot pune la cale planuri pe termen lung, insa nu trebuie sa astepte ca minunea sa se intample, ci trebuie sa se implice, sa preia initiativa. O parte dintre nativi vor fi incercati in continuare in relatiile de prietenie, unde unele divergente mai vechi pot sa apara din nou. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere nativilor sa fie atenti la tot ce se petrece in jurul lor si sa nu lase nicio idee si informatie sa le scape.

Horoscop zilnic Varsator - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Varsator au sansa sa se faca remarcati pe plan profesional si se bucura de toata sustinerea beneficului Jupiter care de astazi isi reia mersul direct prin casa carierei. Nativii se vor pune in valoare mai mult, isi vor consolida imaginea sociala, vor primi aprecieri si toate acestea pot aduce oportunitati remarcabile la locul de munca, de exemplu, pot fi avansati in functie.

Horoscop zilnic Pesti - Horoscopul zilei de 11 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Pesti au sansa sa se manifeste in plan artistic, iar nativii care desfasoara activitati ce au legatura cu arta si cu creatia se vor bucura din plin de succes si oportunitati favorizate de revenirea in mers direct a beneficului Jupiter. In timp ce o parte dintre nativi vor relua niste studii, o alta parte va opta pentru cursuri de perfectionare, posibil chiar urmate peste hotare. Relatiile cu persoanele aflate in strainatate se vor imbunatati sau nativii vor primi vesti placute de peste granite.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE