Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018

Postat la: 07.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018. Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 7 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 octombrie 2018 spune ca astazi nativii din zodia Taur pot fi confuzi si cu greu pot discerne o situatie cu impact pozitiv de una cu impact negativ.

Horoscop zilnic Berbec - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Berbec se concentreaza cu greu pe ceea ce au de facut si in unele cazuri abandoneaza activitatile, in special daca cer prea multa atentie si rabdare. Este de preferat sa se orienteze catre actiuni lejere, distractive si care nu implica responsabilitati mari. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a petrece timp de calitate cu cei dragi, in mijlocul familiei.

Horoscop zilnic Taur - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Taur trec prin stari de confuzie legate de niste actiuni proprii pe care nu stiu daca sa le valideze sau nu. Nativii nu ar trebui sa ia decizii importante astazi, cu impact pe viitor, deoarece le-ar putea regreta. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste pe acestia sa se odihneasca mai mult si sa se dedice activitatilor relaxante si placute alaturi de cei dragi.

Horoscop zilnic Gemeni - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Gemeni pot da nastere unor conflicte in familie fara temei, fara rost si care nu vor face altceva decat sa strice niste planuri sau armonia din casa. Nativii ar trebui sa se foloseasca de simtul umorului pe care-l au din plin pentru a trece peste contraargumentele celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni ii sfatuieste pe acestia sa se dedice activitatilor in aer liber si sa se odihneasca mai mult.

Horoscop zilnic Rac - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Rac ar putea primi o suma de bani de la o ruda sau cineva din familie sa le faca o surpriza materiala care sa-i incante peste masura. Pe de alta parte, nativii vor conduce niste discutii importante cu partenerul de viata si la final vor iesi invingatori, cu alte cuvinte voia lor va fi implinita. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia sa restituie un imprumut.

Horoscop zilnic Leu - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Leu s-ar putea sa devina tinta unor barfe si comentarii mai putin placute, insa nativii nu ar trebui nici sa le puna la suflet, nici sa incerce sa le contraargumenteze. Catre seara, o discutie serioasa cu partenerul de cuplu ar putea aduce rezultate favorabile de ambele parti. Horoscopul de azi pentru zodia Leu ii sfatuieste pe nativi sa nu se dedice activitatilor solicitante, ci sa caute relaxarea in compania celor dragi.

Horoscop zilnic Fecioara - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Fecioara ar trebui sa se dedice activitatilor casnice care le fac placere. Poate organizarea unei mese in familie va reusi sa-i binedispuna si sa le ridice moralul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara poate aduce discutii aprinse cu partenerul de cuplu din cauza unor opinii diferite sau din cauza unor alegeri relativ recente in care acesta nu a fost consultat si care acum sunt observate.

Horoscop zilnic Balanta - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Balanta se vor simti dezamagiti vazand ca eforturile lor intr-un anume sens nu au fost validate si recunoscute la adevarata avengura. Indiferent care este izvorul nemultumirilor, nativii ar trebui sa caute sa fie impacati cu propriile decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta ii sfatuieste pe acestia sa asculte sfatul unui prieten sau al unei persoane mai in varsta inainte de a lua o decizie.

Horoscop zilnic Scorpion - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Scorpion sunt usor agitati si au tendinta de a face lucrurile pe graba, aspect care le poate aduce dezavantaje. Nativii pot fi nemultumiti ulterior de deciziile lor si chiar dezamagiti de propriile alegeri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere acestora sa amane activitatile care implica riscuri si capacitate mare de concentrare.

Horoscop zilnic Sagetator - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Sagetator isi petrec ziua in mijlocul prietenilor si pot primi vesti bune din partea acestora. Nativii vor fi mai sentimentali decat de obicei, insa nu neaparat in sensul bun al cuvantului, de aceea si deciziile, pe care le-ar putea lua din punct de vedere emotional, s-ar putea sa-i defavorizeze ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le cere sa nu intre in conflicte cu cei dragi doar pentru ca au opinii diferite.

Horoscop zilnic Capricorn - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Capricorn petrec timpul in compania rudelor si prietenilor, posibil chiar la o reuniune de familie unde se vor pune pe masa si se vor analiza subiecte legate de viitorul acestora. In unele cazuri se vor bucura de spirjinul celor mai in varsta, insa in alte cazuri conflictele pot izbucni. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn indeamna la calm, rabdare si intelegere.

Horoscop zilnic Varsator - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Varsator se preocupa de disciplina in familie si pot impune unele reguli care sa nu fie pe placul celorlalti, care se vor simti usor ingraditi. Nativii nu stau prea bine la capitolul comunicare si nici energia nu-i ajuta sa se faca bine intelesi. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator le cere acestora sa nu devina superficiali in luarea deciziilor, ci sa analizeze si argumentele si dorintele celor din jur.

Horoscop zilnic Pesti - Horoscopul zilei de 7 octombrie 2018
Cei nascuti in zodia Pesti au ocazia astazi sa rezolve o chestiune legata de familie sau de locuinta. Poate fi vorba de o reamenajare a casei sau pot ajuta o ruda sa duca la bun sfarsit o sarcina. Nativii sunt veseli si bine dispusi, iar energia de care dau dovada ii poate pune intr-o lumina buna in fata celorlalti. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti le ofera ocazia de a petrece clipe frumoase alaturi de partenerul de cuplu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE