Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop vineri, 5 aprilie. O zodie are parte de schimbarea pe care o aștepta toată viața

Postat la: 05.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

BERBEC
Sunt șanse mari să vă bucurați de prezența persoanei iubite. Toate lucrurile de astăzi sunt menite să vă pună într-o lumină bună.

TAUR
Dorință de a sta acasă este mare și cu șanse de a se îndeplini. Vă puteți descurca excelent cu activitățile de la serviciu, dacă vă planificați de dimineață prioritățile.

GEMENI
Este o zi a discutiilor importante petru voi. Dacă sunteți atenți, puteți primi informații valoroase pentru modelarea personalității voastre.

RAC
Banii nu sunt o problemă pentru voi astăzi. Vă rotunjiți veniturile cu ușurință și așa se naște și dorința de a cheltui haotic. Atenție!

LEU
Nu este o zi pe placul vostru. Cel mai bine ar fi să vă ocupați de activități ușoare, care nu necesită mult timp și dăruire.

FECIOARĂ
Fiți atenți la detalii. Ele pot face diferența, mai ales astăzi când aveți de semat documente importante.

BALANȚĂ
Astăzi, ar fi indicat să încetiniți puțin ritmul, punând accent pe relaxare. Vi se poate părea că toată greutatea lumii este pe umerii voștri, dar dacă reușiți să vă detașați, veți găsi soluții la orice problemă.

SCORPION
Planurile voastre legate de casă au șansa de a prinde contur, odată cu mobilizarea de a găsi resursele materiale necesare. Nu vă opuneți proiectelor mari, chiar dacă acum nu le găsiți interesante.

SĂGETĂTOR
Vă așteaptă o zi bună pentru chestiuni organizatorice. Vă ocupați de tot ce înseamnă casă, curățenie, reamenajări sau reparații.

CAPRICORN
Sunteți mai mult pe drumuri astăzi. Întâlnirile și discuțiile lungi cu rudele sau cu prietenii apropiați pot fi frecvente. Seara este posibil să participați la un eveniment important în familie.

VĂRSĂTOR
Capitolul financiar este foarte activ astăzi. Este foarte posibil să primiți cadouri și recompense mărunte, dar de folos.

PEȘTI
Prietenii vă sunt în preajmă întreaga zi. Dialoguri, sfaturi, toate vin către voi pentru a vă ajuta să mergeți în viață cu mai mult curaj și în direcții potrivite.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE