Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop special. Ce se va intampla in aceasta noapte cu una dintre zodii

Postat la: 20.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aceasta noapte va fi una decisiva si in acelasi timp ciudata pentru una dintre cele 12 zodii! Cartile vietii sale vor fi jucate si ii va fi decisa soarta, care poate sa fie una plina de succes in care aceasta zodie devine incredibil de bogata, isi gaseste jumatatea perfecta fara sa mai sufere asa cum a facut in trecut.

Toate visele sale devin realitate fara sa depuna foarte mult efort pentru acest lucru, iar lucrurile si vestile bune vor aparea in viata ei pe banda rulanta, totul va merge atat de bine incat pana si zodia respectiva va ramane de-a dreptul uimita de cat de multe cadouri poate viata sa ofere, insa asa cum exista o varianta foarte colorata exista si o varianta prin care nimeni nu si-ar dori sa treaca, aceea in care daca jocul de carti se va termina rau, soarta zodiei mentionate mai jos poate sa fie una terifica in care banii vor veni extrem de dificil.

Persoanele ce au promis vesnicie pleaca fara sa lase nimic bun in urma lor exceptand amintirile ce vor distruge psihic nativul acestei zodii, iar cum raul nu poate veni singur este posibil ca si sanatatea sa sa fie afectata, iar asta nu o sa fie deloc placut, insa nu ne prea putem gandi ca varianta unei sorti rele va duce la pamant o zodie atat de puternica precum Fecioara, oricare ar fi rezultatul jocului de carti despre viata sa ce se va juca in aceasta noapte el va ramane vesnic puternic si va trece cu usurinta peste orice problema, dar o veste buna este aceea ca daca privim pozitia actuala a astrelor sansele ca Fecioarele sa pateasca ceva rau este de 1 la 1,000,000, asadar tot ceea ce trebuie sa faceti daca sunteti nativ al zodiei Fecioarele este sa stati linistit si sa lasati soarta sa va surprinda in cele mai frumoase moduri posibile, caci orice s-ar intampla vei stii cum sa gestionezi situatiile in favoarea ta.

Diferenta se va afla in gradul de dificultate, astfel incat prima varianta va fi usor de gestionat, in timp ce a doua varianta prezentata va fi putin mai greu de modelat dupa propriile placeri, insa esentialul este ca datorita puterii tale chiar daca totul in viata ta este posibil sa se darame, cu siguranta vei stii sa readuci soarele in viata ta asa cum nicio alta zodie nu ar mai fi reusit sa faca!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE