Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are sanse sa-si intalneasca sufletul pereche

Postat la: 09.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 9 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Incepem sa le dam de capat lucrurilor complicate si o sa ne orientam spre obiectivele pe care ni le-am trasat pe anul in curs.

Vibratia zilei este 9 si putem visa cu ochii deschisi la ce ne dorim c-o sa se-mplineasca.

(CAPRICORN)
E un castig, nu numai de ordin material, ci vor fi si satisfactii morale, c-ati pus suflet si lumea a apreciat. Aveti multe pe cap inca de la inceputul anului si n-o sa slabiti ritmul pentru ca vreti sa iesiti invingatori din competitia cu voi insiva.

(VARSATOR)
Se poate sa vi se multumeasca pentru ce-ati muncit in decursul anului trecut si o sa va continuati genul asta de preocupare. Voi v-ati luat cu treaba si-ati facut abstractie de niste lucruri care v-au ros pe dinauntru pentru ca nu le-ati inteles, nu le-ati acceptat, probabil.

(PESTI)
O sa refaceti grupul de prieteni de alta data si poate veti incepe proiecte noi care-or sa va duca pe culmile succesului. Prietenii va coopteaza in diverse actiuni care-or sa va tina in priza si o sa va bucurati de aprecieri din partea celor pentru care lucrati, sau pe care-i ajutati.

(BERBEC)
Poate dati de niste reduceri imbietoare si o sa completati lipsurile din casa, fara o mare cheltuiala. Incepeti cursa pentru ocuparea unui loc mai sus in clasament la slujba, la scoala, pe scena sociala, e un moment bun de relansare si cerul tine cu voi.

(TAUR)
O sa reglati situatia bancara, sa faceti ce trebuie ca sa nu ramaneti in pana de bani, ci sa existe o constanta. Poate-ncepeti o colaborare cu strainatatea, se poate sa va duceti fie la studii, fie sa munciti acolo unde v-ati gasit ceva de lucru, poate cu ajutorul prietenilor.

(GEMENI)
E perioada marilor intalniri, in care-o sa apara omul vietii voastre si sa fiti fericiti, c-aveti tot ce trebuie pentru asta. O sa va luati inima-n dinti sa cereti un credit bancar si sa va dramuiti banii sa v-ajunga pentru o casa, o masina, un concediu pe care nu vi l-ati mai putut permite de multa vreme.

(RAC)
Poate-o sa mai tatonati terenul, sa vedeti daca va puteti impaca, totusi cu cineva care va chema in instanta si scapati de un stres. O sa reluati negocierile in vederea unei colaborari, desi in cazul unora dintre voi o sa fie un angajament principal, cu norma-n treaga.

(LEU)
Sfera sentimentala e resuscitata si o sa va simtiti si mai bine in relatia de cuplu sa aveti cu cine impartasi bune si rele. Se pare c-o sa le-mpliniti o dorinta alor vostri, sa pregatiti un eveniment, o nunta, o aniversare, un botez, o revenire a cuiva de pe unde-a fost plecat.

(FECIOARA)
O bucurie in familie, se va naste un copilas pe care-l asteptati de multa vreme si e de sarbatorit momentul. Poate-o sa va ocupati mai mult de familie, o sa le asigurati alor vostri un confort sporit si o sa-i adunati la un loc pe cei care traiesc la distanta, care-ncotro.

(BALANTA)
Poate scapati de o rata, v-ajuta cineva cu bani si o sa fie o relaxare financiara, c-aveti o intelegere cu banca poate. Abia acum pentru ca v-ati mai relaxat dupa cheltuielile de sarbatori o sa cumparati ceva pentru casa, un frigider, un televizor, o masina de spalat, sau de mers.

(SCORPION)
Va ganditi serios la examene, ori la materia pe care-o aveti de parcurs ca sa luati note, calificative la scoala sau o sa va duceti la un interviu. Apare o sursa de bani, poate e salariul marit chiar, si o sa va fie mai usor cu toate, ca pan-acum nu va ajungeau banii si era frustrant.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE