Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 7 ianuarie 2019. O zodie va primi locul de munca mult dorit

Postat la: 07.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 7 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Se-ncheie sarbatorile de iarna si trecem si noi, serios, la treaba, sa lucram de zor, la ce ne-am propus, c-avem toate sansele sa ne implinim cel mai indraznet vis.

Vibratia zilei este 7 si avem acces la o intelegere superioara a lucrurilor.

CAPRICORN
Poate o s-aveti o discutie de principiu referitoare la un proiect care se poate pune in practica de luna viitoare-n colo. Se deblocheaza un traseu de succes si o sa fie multa munca de-aici inainte, dar sunteti obisnuiti cu-asa ceva si-o sa vina si succesul.

VARSATOR
E momentul sa va-ngrijiti si de sanatate, sa faceti macar un consult de rutina, sa va asigurati ca sunteti in parametri. Lume noua care va cauta sa lucrati impreuna, pot fi proiecte particulare, care tin de vreo fundatie si o sa va luptati sa strangeti niste fonduri.

PESTI
Se poate sa inlocuiti o colaborare cu o alta, o fi ceva mai avantajos si o sa va dramuiti timpul sa v-ajunga si pentru familie. Aveti voi vreun sarbatorit prin preajma si o sa va bucurati de prezenta unor oameni cu care va face placere sa socializati.

BERBEC
Va faceti curaj sa porniti pe o alta traiectorie profesionala si o sa apelati la intuitie ca sa nu dati gres. O invitatie sa munciti, ori sa invatati in strainatate sau urmeaza sa va casatoriti, daca lucrurile or sa mearga bine, chestie de timp ca sa va convingeti.

TAUR
Va puteti interesa de formalitatile pe care trebuie sa le completati ca sa va luati casa si de ce fel de credit sa cereti la banca. Or sa va intre niste bani si-o sa platiti o datorie sau faceti o achizitie care o sa inghita cam multi bani, dar o fi ceva pe care vi-l doreati de multa vreme.

GEMENI
Se poate sa primiti un cadou, o fi zi de nume sau poate fi un gest de multumire, de recunostinta din partea cuiva. Sfera sentimentala promite o dragoste impartasita, dupa o perioada de degringolada si o sa va asezati si voi la casa voastra si sa cresteti copii.

RAC
Poate picati la o intelegere cu un fost partener de afaceri, ori de cuplu si renuntati la un proces. Se poate sa renegociati un contract, si o sa va consultati cu niste parteneri de afaceri sa obtineti tot ce se poate, sa aveti o motivatie serioasa ca sa munciti.

LEU
Va pot intra de undeva niste bani si sa-i rasfatati pe cei dragi, sa organizati si pentru week-end o plecare in excursie. O sa platiti niste facturi, mai apar si alte urgente si o sa aveti si de buzunar sa iesiti la o cafea cu prietenii, mai ales daca e ceva de sarbatorit.

FECIOARA
O sa luati si voi niste bani pe care-i asteptati de la sfarsitul anului si-o sa aveti pentru ratele si facturile curente. Se pare c-o sa puteti castiga mai multi bani dac-o sa lucrati si in particular sau poate va duceti la alt serviciu unde salariul e mai mare.

BALANTA
O sa le fiti de ajutor unor prieteni care au nevoie sa-i insotiti, undeva sau se muta ori se sarbatoresc. Va cauta cineva care-a tot asteptat un semn de viata de la voi si o sa iesiti la intalnire, poate va faceti timp si pentru altele, de saptamana viitoare incolo.

SCORPION
Va orientati spre niste studii care sa va completeze niste cunostinte, poate e un doctorat, in cazul unora dintre voi. Poate va tenteaza cineva cu un job care o sa v-aduca mai multi bani si o sa va puna intr-o lumina favorabila, sa va bucurati de recunoastere publica.

SAGETATOR
O sa va acordati mai mult timp ca sa va-ngrijiti, sa va schimbati garderoba, sa va tundeti altfel, sa aratati fresh. E bine sa-ndrazniti mai mult, pentru ca e anul vostru special si trebuie profitat la maximum de oportunitatile pe care le veti intalni pe tot parcursul anului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE