Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 30 martie 2019. Capricornii, neplăceri pe plan sentimental

Postat la: 30.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 30 martie 2019 - Berbec:

Te atrage ideea de a te apropia de un grup în care să găsești persoane interesante, speciale, care te pot ajuta să intri în contact cu informații noi.

Horoscop 30 martie 2019 - Taur:

Este mai bine să te implici în discuții generale, mai ales dacă sunt legate de progresul tău profesional, decât să insiști pe chestiuni nerezolvate, eventual nerezolvate așa cum ai vrut tu.

Horoscop 30 martie 2019 - Gemeni:

Este un moment bun pentru a te consulta cu persoane care chiar se pricep la ceea ce ai tu de gând să faci și te pot sfătui corect.

Horoscop 30 martie 2019 - Rac:

Chiar dacă ai unele îndoieli față de prieteni sau rude, tot ar fi bine să te apropii, să le ceri ajutorul, părerile sau orice altceva simți că îți pot oferi.

Horoscop 30 martie 2019 - Leu:

Ai parte de o zi bogată în situații din care poți învăța ceva, în special despre nevoia ta de a controla totul. Vei observa că lucrurile merg cum trebuie și fără intervenția ta.

Horoscop 30 martie 2019 - Fecioară:

Este bine să te îndoiești de anumite soluții la care te gândești de mai mult timp. O atitudine deschisă spre dialog poate rezolva unele conflicte latente.

Horoscop 30 martie 2019 - Balanță:

Ești foarte dornic de discuții, mai ales cu cei dragi și bine ar fi să îi lași să își exprime părerile. Surpriza va fi de partea ta și poate fi una plăcută.

Horoscop 30 martie 2019 - Scorpion:

De la cei din familie pot veni idei interesante, propuneri care te vor încânta sau vești bune. Prima ta reacție poate fi negativă, dar o poți controla, dacă vrei.

Horoscop 30 martie 2019 - Săgetător:

S-ar putea să apară mai multe solicitări de la persoanele din anturajul apropiat și e foarte greu să îi refuzi pentru că sunt preocupări comune, plăcute și pentru tine.

Horoscop 30 martie 2019 - Capricorn:

Sunt posibile neplăceri provocate de furtuna afectivă pe care o trăiești. Este necesar să îți clarifici sentimentele și să fii loial celor pe care îi iubești.

Horoscop 30 martie 2019 - Vărsător:

E drept că ai chef de ducă și că statul în casă ți se pare o pedeapsă, dar poți găsi preocupări frumoase, împreună cu cei din familie, dacă vrei.

Horoscop 30 martie 2019 - Pești:

Planurile tale pentru azi sunt suficient de flexibile cât să permită modificări importante. Bine ar fi să vrei să îți faci ziua mai frumoasă și să alungi gândurile negre care o umbresc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE