Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 3 februarie 2019. Zodia care va primi o suma de bani si isi va scoate prietenii in oras

Postat la: 04.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

VARSATOR: O sa primiti mai multa atentie decat de obicei, vi se fac si cadouri, de zi aniversara, sau pentru ca lumea va iubeste. Aveti chef de plimbare, de distractie, sa va vedeti cu grupul de prieteni, cu rudele apropiate si sa va plimbati, sa va duceti la munte, la schi, la aptinaj.

PESTI: Simtiti nevoia unei discutii fata-n fata cu cineva care nu empatizeaza asa cum ati vrea, cu voi si o sa puneti punctul pe i. Va curteaza niste oameni sa petreceti ziua cu ei pe alte meleaguri, sau o fi un megaeveniment prin oras la care sunteti invitati de onoare si n-aveti loc de-ntors.

BERBEC: Poate-aveti dor de duca si sa experimentati lucruri noi pe o partie de schi, sa practicati sporuri de szon. Poate-abia acum sunteti dispusi sa faceti cunostinta cu cineva care va poate fi companion de viata daca ati incheiat fosta relatie si vreti sa mergeti inainte sa va vedeti de viata voastra.

TAUR: Se poate sa va petreceti seara la film, la un concert, va invita cineva la teatru si o sa fie ceva special. O sa gestionati in asa fel timpul incat sa v-ajunga si pentru vizite, plimbari si ca sa va ocupati un pic si de casa, mai ales daca aveti musafiri dupa-amiaza.

GEMENI: E posibil sa apara cineva care sa se simta atras de voi ca de un magnet si sa va doriti si voi sa va cunoasteti mai indeaproape. Se pare c-o s-aveti curaj sa-i dati replica unei persoane care va reproseaza tot felul de lucruri si odata spus tot ce va deranjeaza, pe fiecare, o sa va-ntelegeti mult mai bine.

RAC: Se pare c-o sa mai frecventati si alte medii, sa largiti cercul cunostintelor, sa aveti diverse colaborari si s-aveti si hobby-uri pe care sa le cultivati. Revine cineva cu ganduri bune, sa reluati o poveste de dragoste, o casnicie si sa nu mai lasati, de data asta, sa se interpuna cineva, sa aveti grija ca relatia sa fie stabila.

LEU: Se-ntampla ceva prin oras si o sa dati si voi o raita pe-acolo sa vedeti ce e nou si ce vi s-ar potrivi ca preocupari extraprofesionale. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care vrea sa fiti impreuna dar o sa pastrati o sa pastrati o distanta, deocamdata pentru ca n-ati lamurit fosta relatie, unii dintre voi.

FECIOARA: Un semn de dragoste, de apreciere din partea cuiva care sa lipsit o vreme din viata voastra si-acum vrea sa fiti din nou impreuna. E un eveniment festiv, poate se casatoreste cineva din familie, sau dintre prieteni, si e posibil sa aflati din zbor si despre o afacere in care v-ati putea implica.

BALANTA: Se poate sa va sune cineva drag si s-o porniti la drum, si sa va-ntoarceti maine noapte, daca nu e nicio urgenta pe-acasa. Intalnire cu cineva care vrea sa lucrati la un proiect care va poate aduce bani frumosi, dar se poate sa fie si de timp liber si sa v-aduca satisfactii sufletesti.

SCORPION: O sa mai strangeti relatiile de familie odata cu nunta care va avea loc sau pentru ca va mutati in casa noua, ori v-ati gasit serviciu. Poate dati o petrecere in cinstea cuiva, e o zi de nastere, sau se va naste un copilas in familia voastra, ori s-a-ntors de pe unde-a fost plecat cineva pe care il iubiti.

SAGETATOR: Se poate sa va duceti la un coktail, si sa va asociati cu niste oameni care vor pune umarul la proiectele de care sunteti interesati. Vreti sa-ncepeti lucruri noi la care visati cine stie de cand, sa calatoriti sa va faceti si alti prieteni, sa cultivati un hobby, sa dati un refresh vietii voastre.

CAPRICORN: Se poate sa va dea cineva inapoi niste bani si sa aveti cu ce sa le faceti cinste prietenilor la restaurant, la un film. Poate o sa faceti o selectie printre prieteni c-o sa realizati ca unii dintre voi se eschiveaza de la reuniunile de grup, sau de la momentele in care le cereti ajutorul.

Vibratia zilei este 3 si inseamna ca e o zi buna pentru calatorii si ca sa strangeti relatiile cu toti cei dragi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE