Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 29 decembrie 2017. Berbecii închid un capitol din viața lor

Postat la: 29.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

BERBEC

Vreți să închideți un capitol din viața voastră. Vă asigurați că puneți totul la punct și puneți stop. Dați pagina și mergeți mai departe.

TAUR

Reluați legătura cu prieteni vechi. În ultima perioadă v-ați îndepărtat de toată lumea și v-ați concentrat pe serviciu, așa că acum este cazul să le oferiți atenție și prietenilor.

GEMENI

Relația sentimentală stagnează de o bună perioadă de timp. Aveți impresia că nu va îndreptați către o direcție bună și vă provocați partenerul de viață la o discuție serioasă.

RAC

Începeți să puneți în practică o promisiune făcută acum mai multă vreme. Va simțiți mulțumiți din punct de vedere moral, pentru că aveați o mare responsabilitate pe umeri.

LEU

Primiți laudele și aprecierea celor din jur astăzi pentru reușitele voastre din ultima perioadă. Bucurați-va pentru că aveți toate motivele.

FECIOARĂ

Vă implicați într-un proiect care va poate aduce pe lângă faimă și o creștere a veniturilor lunare. Important este să vă țineți te treabă și să fiți devotați.

BALANȚA

Așteptați de multă vreme pe cineva în vizită și astăzi dorința va fi îndeplinită. O să petreceți câteva ore în compania unui prieten adevărat care o să vă încarce cu energie pozitivă.

SCORPION

Aveți multă încredere în voi și bine faceți. Știți foarte bine care sunt punctele voastre forțe, dar și slăbiciunile și ce trebuie să faceți ca să va atingeți obiectivele.

SĂGETĂTOR

E o zi minunată pe care o veți petrece alături de persoana iubită. Depanați amintiri, vă faceți planuri de viitor și înțelegeți cât este de importantă această persoană în viață voastră.

CAPRICORN

Nu lăsați pe mâine ceea ce trebuia să terminați acum. În următoarea zi pot să apăra alte lucruri urgente și o să fiți nevoiți să amânați din nou.

VĂRSĂTOR

Ați pus ochii pe ceva destul de scump, așa că v-ați apucat să economisiți. Nu vă interesează decât să strângeți suficienți bani încât să vă puteți cumpăra obiectul mult visat.

PEȘTI

Problemele de la serviciu va împiedică să acordați atenție și persoanei iubite, care se simte cam neglijată. Lăsați grijile și petreceți o zi minunată lângă cei dragi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE