Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












HOROSCOP 28 februarie 2019: Zodia care are astazi sanse mari sa-i intre in buzunar sume frumoase

Postat la: 28.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop Berbec

Incepi ziua cu dreptul, cu bateriile incarcate si gata de actiune. Directia inspre care iti indrepti energiile este totusi destul de neclara, in sensul ca te poti regasi in situatia de a-ti disipa fortele fara a reusi sa realizezi ceva notabil. Poti fi tentat(a) sa-ti asumi riscuri mai mari decat ar fi intelept s-o faci, indiciu cum ca n-ar strica sa aplici o doza suplimentara de ratiune in tot ceea ce intreprinzi astazi. Asadar, atata timp cat nu te pierzi cu firea si ramai stapan(a) pe tine, totul va merge conform planului. Important este sa stii cand sa pui frana.

Horoscop Taur

Cu toate ca s-ar putea ca ziua sa nu mearga asa cum ai planuit, cert este ca dispui de dozele necesare de optimism pentru a face fata tuturor provocarilor. Acestea ar putea include proiectele de grup in care esti implicat(a) sau unele planuri cu bataie lunga la care lucrezi perioada aceasta. Progresele ar putea sa apara chiar in cursul zilei de astazi, dar este important sa ai viteza de reactie si sa nu te pierzi cu firea. Un astfel de tur de forta va face minuni in ce priveste increderea de sine intrucat iti vei da seama cat poti duce.

Horoscop Gemeni

Daca urmaresti sa atragi sponsori, sa dezvolti o idee de afacere sau esti pe punctul de a lansa un proiect, ziua de azi poate veni cu idei stralucite. Fie ca te intalnesti cu oameni care te ajuta sa te pui pe directia potrivita, fie primesti niste stimulente materiale pentru a-ti vedea visul cu ochii, cert este ca lucrurile se misca si esti mai motivat(a) sa faci demersurile necesare pentru a reusi. Responsabilitatile sunt multe si deloc usoare, dar dispui de puterea de a iesi la liman si a obtine ce-ti doresti. Priveste cu optimism inainte si nu da inapoi deloc.

Horoscop Rac

Accentul cade pe sectorul profesional astazi, unde intalnesti tot felul de probe de indemanare si/sau ti se testeaza capacitatea de a rezolva sarcini de munca destul de complexe. Acestea nu numai ca te vor scoate din rutina instalata peste saptamana, dar pot servi drept o rampa de afirmare in ochii superiorilor, motiv pentru care se recomanda sa-ti demonstrezi valoarea ca profesionist si sa livrezi cele mai bune rezultate posibile. Aprecierile si recompensa efectiva ar putea aparea mai tarziu, iar felul in care abordezi provocarile de astazi poate avea un impact foarte puternic asupra evolutiei tale la locul de munca.

Horoscop Leu

Se anunta o zi in care trebuie sa dai dovada de maturitate in luarea unor decizii, fie ele profesionale, de ordin financiar sau sentimental. Ti se cere sa dai dovada de multa implicare in toate aceste sectoare si desti astrele iti confera o dispozitie jucausa si mai putin interesata de aspectele mai serioase ale vietii, trebuie, macar in anumite momente, sa te responsabilizezi si sa iei masurile necesare pentru a te achita de angajamentele pe care ti le-ai asumat. Dupa programul de la locul de munca, rezerva-ti totusi un timp pentru tine. Se recomanda sa evadezi din cotidian cateva ore.

Horoscop Fecioara

Pe plan domestic, pot interveni unele discutii in contradictoriu despre felul in care tu sau partenerul intelegeti sa abordati unele chestiuni de ordin gospodaresc. Important este sa va concentrati pe asemanarile viziunilor voastre si nu pe diferentele dintre ele. In acest fel, reusiti sa construiti o strategie de actiune cu care sunteti amandoi de acord si care va duce la cel mai bun deznodamant posibil. Cat priveste cariera, lucrurile par sa curga firesc in directia potrivita. Comunici eficient cu superiorii, opiniile tale au o greutate si simti ca intr-adevar faci progrese reale in calea scopului pe care ti l-ai propus.

Horoscop Balanta

Planeaza astazi pe plan profesional riscul unor discutii in contradictoriu cu colegii de munca. La fel de ridicate sunt totusi sansele de a iesi dintr-o mare incurcatura profesionala gratie tactului si diplomatiei care te caracterizeaza. Ceea ce se poate spune sigur este ca esti cam incordat(a), probabil pentru ca atarna asupra ta perioada aceasta niste responsabilitati mai mari sau trebuie sa demonstrezi ceva. Nu te lasa descurajat(a) de micile incurcaturi, decalaje sau tensiuni care pot interveni in agenda zilei de astazi. In cele din urma, toate se vor aseza in matca lor, deci concentreaza-te pe luminita de la capatul tunelului.

Horoscop Scorpion

Iti pot intra astazi in buzunar sume frumusele de pe urma unor comisioane, activitati extraprofesionale sau chiar un bonus, dar este important sa te limitezi la lista de cumparaturi de baza pentru a nu cheltui mai mult decat ai castigat. Poti fi tentat(a) sa-i iei celui drag ceva frumos sau sa te rasfeti cu un articol vestimentar de care nu aveai cu adevarat nevoie perioada aceasta, dar ar fi mai bine sa mai astepti putin. Per ansamblu, te asteapta o zi fara prea mari surprize, dar este important sa nu iei tu decizii pripite care sa schimbe cursul sau firesc.

Horoscop Sagetator

Te trezesti bine dispus(a), cu energia la cote maxime si gata sa iei taurul de coarne. Aceasta atitudine poate fi la mare trecere pe plan social, dar si in raport cu partenerul, care se simte mai atras de tine ca oricand. Vestea mai putin buna este ca se asteapta sa te ocupi de sarcini gospodaresti care nu se prea potrivesc cu starea ta de spirit. In cel mai bun caz, reusesti sa-l deconectezi si pe cel drag de la rutina zilnica si sa faceti ceva spontan. Daca nu, gaseste-ti forta de a te achita de angajamente si nu da inapoi.

Horoscop Capricorn

Poate ca nu jubilezi, dar este evident pentru toata lumea ca ai un tonus bun si stai bine cu moralul. Important este sa nu-ti lasi starea de spirit influentata de intrigile care se tes in jurul tau ori de zvonuri rautacioase. Daca intuiesti ca s-ar putea intampla acest lucru, confeseaza-te partenerului si acesta te va ajuta sa-ti reglezi atitudinea. De asemenea, nu-i nimic in neregula daca nu te simti tocmai bine in compania unor cercuri mari de oameni acum. Poate ti-ar face mai bine astazi sa te inconjori de oameni dragi apropiati si sa nu te complici cu anturaje zgomotoase.

Horoscop Varsator

Se anunta o zi buna pentru a pregati terenul necesar demararii unui proiect sau consolidarii unui plan de viitor. Oricat de bine ar arata, este important sa stii ca mai ai de lucrat inainte de a incepe sa faci investitii considerabile de capital. Structura arata promitator, are potential, dar necesita inca initiative de rafinare inainte de face demersurile necesare pentru a-l pune pe picioare. Poate n-ar strica sa ceri sfatul parintilor sau, in orice caz, al unei persoane mai in etate in care ai incredere. Admite ca nu le stii pe toate si vei vedea ca totul va fi bine.

Horoscop Pesti

Abilitatile tale de comunicare si socializare sunt la cote ridicate astazi si recomandabil ar fi sa mizezi pe ele in interactiunile cu factorii de decizie de la locul de munca. Se arata riscul unor discutii mai aprinse sau sicane care se pot rasfrange asupra felului in care esti perceput(a) de superiori. Ai facut multe eforturi in ultima vreme pentru a fi remarcat(a) drept persoana profesionista care pretinzi ca esti si ar fi pacat sa dai cu bata-n balta acum. Cauta sa-i castigi de partea ta prin argumente redutabile si nu un temperament necontrolat. Doar asa vei avea sorti de izbanda.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE