Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 24 decembrie. Ce surpriza aduce Ajunul Craciunului pentru fiecare zodie

Postat la: 24.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 24 decembrie 2018 BERBEC
Toate ar trebui sa-ti mearga bine azi si sa te relaxezi asa cum iti place. Totul e sa nu te lasi furat de influentele negative din anturaj, care te cheama sa te alaturi unora la barfe, judecati aspre, critici nedrepte. Daca nu refuzi invitatiile de acest gen, fii sigur ca toata starea de bine cu care pornesti ziua se va transforma in motiv de suparare si dezamagire.

Evita, asadar, mediile in care planeaza energii negative, ostilitate, rautati - in ciuda perioadei in care exact acestea ar trebui sa lipseasca - ca s-ar putea sa intri si tu fara voie in colimatorul unora.

Horoscop 24 decembrie 2018 TAUR
Poate te-ai intrebat de multe ori care e misiunea ta principala in aceasta lume iar azi poti primi un indiciu interesant! Ai o discutie cu o persoana a carei intelepciune o admiri si de indrumarea caruia tii cont. Sau doar citesti o carte care iti ofera o posibila directie, deci deschide bine ochii, inima si sufletul, pentru ca raspunsul la aceasta intrebare existentiala poate sa vina printr-una din caile la care ai acces.

Totul e sa ai curajul sa intrebi, sa cauti, sa cercetezi, si nu doar sa stai pasiv asteptand sa apara de undeva revelatia. Nu vine din senin, ci numai daca depui si tu un efort de vointa pentru a ajunge la capatul cautarilor tale!

Horoscop 24 decembrie 2018 GEMENI
Daca tot nu ai starea necesara pentru a te ocupa de planurile de care erai interesat pana mai ieri, ia-ti si tu o pauza - evident, daca iti poti permite... Da, sa lenevesti acasa, asteptand sarbatorile, fara sa faci nimic special, pentru ca ai si tu nevoie de asa ceva.

Tocmai pentru ca reusesti sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la probleme, descoperi alte variante care ar putea duce la rezultatele pe care le doresti. Nu te enerva ca bati pasul pe loc, pentru ca un astfel de ragaz e in favoarea ta. Fara altceva care sa te irite, parca intelegi altfel lucrurile si gasesti mai usor portite de iesire din impas.

Horoscop 24 decembrie 2018 RAC
Daca esti inconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plina de evenimente, deci cea mai mare grija trebuie sa o acorzi tovarasilor tai de discutie sau de aventura. Daca aduni alaturi de tine oameni obositi, plictisiti, nervosi sau stresati, isi vor elibera pe tine toate aceste defecte si nu faci decat sa transformi ceea ce ar fi trebuit sa fie o discutie interesanta intr-un razboi al nervilor.

Exista riscul ca in grupul pe care il aduni alaturi de tine sa se infiltreze si o persoana care va agita inutil spiritele cu o atitudine ostila si violenta. Incearca sa-l tii la distanta cu tact.

Horoscop 24 decembrie 2018 LEU
Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezinta de obicei, pe tine, un om mereu in miscare, mai ales acum, dar aveai nevoie de putina odihna.

Dormi cateva ore in plus, te rasfeti in tratamente care fac bine trupului sau sufletului, iti permiti sa te ocupi de lucrurile carte iti fac placere, ce mai?, ai intrat in vacanta. Ai dori sa dureze cat mai mult aceasta stare de bine, de confort emotional, de pace interioara, dar numai de tine depinde cum reusesti sa prelungesti aceasta binefacatoare tihna!

Horoscop 24 decembrie 2018 FECIOARA
Stai un pic si analizeaza ce nu merge bine in planurile tale, pentru ca exista ceva care iti blocheaza evolutia si care te irita. Esti tinut pe loc de dispute aprinse care lasa urme si asupra increderii tale de a duce mai departe ce ai inceput.

Nu renunta, ci ia-ti un mic ragaz pentru a mai studia odata toate aspectele problemei, pentru ca pe undeva s-a strecurat o greseala. Daca nu o descoperi acum si daca nu intervii imediat pentru a o remedia sau a o inlatura, candva in viitor va iesi la iveala cu efectele sale nedorite si vei consuma alt timp pretios pentru a te ocupa de ea de urgenta.

Horoscop 24 decembrie 2018 BALANTA
Esti emotionat inaintea unui eveniment cu un impact major asupra ta. Simti ca nu te mai poti controla, ca trairile tale devin din ce in ce mai intense si se schimba de la o ora la alta, ca valurile: ba sus, ba jos. Acum esti bine si zambesti, peste o ora deja aluneci spre nesiguranta.

E un trac din ce in ce mai puternic ce pune stapanire pe tine, la fel cum simte actorul inaintea premierei. Nu stii sigur ce aduce viitorul pentru tine, de aceea stai ca pe ghimpi si tremuri ascuns cu fiecare clipa care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atata!

Horoscop 24 decembrie 2018 SCORPION
Este o zi lejera, in care trebuie sa iesi din casa sa privesti cerul, daca ai norocul sa fie senin, sa umbli pe unde vezi cu ochii pentru a te aerisi, sau daca mai ai si sansa de a te afla in mijlocul naturii, atunci cu atat mai bine iti merg toate.

Ai multa energie ce se cere consumata in mod constructiv, de aceea jocul cu copiii, o zi petrecuta afara - la sanie, la schi - s-ar potrivi de minune. Ai mare nevoie si de miscare, si de aer proaspat, ca atare cauta sa ajungi intr-un loc unde aceste doua nevoi principale ti-ar fi pe deplin si in mod fericit satisfacute.

Horoscop 24 decembrie 2018 SAGETATOR
Trateaza lucrurile marunte cu un dram de umor si lejeritate. S-ar putea sa fie mai simple decat crezi, deci ignora-le, pe cat posibil. Indreapta-ti atentia spre alte aspecte frumoase ale vietii, care iti pot abate gandul de la acele fleacuri.

Chiar daca tot marunte sunt si acele lucruri spre care iti intorci azi privirea, vei vedea ca sunt de zeci de ori mai frumoase si mai demne de iubire decat motivele de stres carora le acordai importanta. Cand vei vedea cat de multe lucruri din jur merita iubirea si grija ta, de la plante pana la animale, de la soare pana la stele, de la copii pana la bunici, vei uita de nimicuri.

Horoscop 24 decembrie 2018 CAPRICORN
Nu sta singur intr-o astfel de zi, ci inconjoara-te de cat mai multa lume! Familia este centrul atentiei tale, azi, si i te dedici ei cu bucurie. Chiar daca, in sinea ta, ai fi dorit si un pic de odihna in plus, si un dram de liniste, nu e vremea pentru asa ceva tocmai acum!

E ziua cand relatiile de familie se strang mai mult, cand schimbul de emotii dintre tine si cei dragi e la cote maxime, cand evenimentele cele mai frumoase de familie graviteaza in jurul tau. Poti afla vesti extraordinare de la rude, ca atare ar fi bine sa petreci ziua in compania lor. Daca prietenii sunt pentru tine ca o familie, atunci cauta-le compania!

Horoscop 24 decembrie 2018 VARSATOR
Ziua e perfecta pentru a pleca la drum! Hai, urca in masina si calatoreste, mergi acolo unde te cheama inima. Calatoria in sine are un rol benefic pentru tine, de parca ti se arata, pe parcurs sau la destinatie, un mare adevar.

Ai ocazia sa intelegi ceva foarte important de la oamenii alaturi de care calatoresti sau de la elementele care-ti apar in cale. Poate treci printr-un loc cu o semnificatie aparte, ca atare fii atent la semne, la indicii, la directii, la oameni, pentru ca poti intalni ceva important pentru tine de acum inainte, ceva ce, acasa daca ai fi stat, nu ar fi aparut.

Horoscop 24 decembrie 2018 PESTI
Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica. Faci planuri frumoase alaturi de cei dragi, convins ca si ei vor participa trup si suflet la ceea ce le propui.

E o bucurie sa fii in compania copiilor tai sau a altor membri din familie care te inconjoara cu entuziasm si care asteapta de la tine solutii salvatoare si proiecte indraznete. Ai planuri interesante de atins si multi stau cu ochii la tine sa vada ce mai creezi nou!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE