Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 23 martie 2019. Săgetători, pericol în relațiile cu colegi, superiori

Postat la: 23.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 23 martie 2019 - Berbec

Este posibil să apară complicații din nimic, în special în relația cu prietenii sau rudele. Cei de la care ceri ajutor sau îi chemi să arbitreze nu îți vor da dreptate.

Horoscop 23 martie 2019 - Taur

Exisă riscul să acumulezi un capital de imagine negativ, de care nu vei reuși să scapi prea ușor. Este important să fii cu capul pe umeri în orice moment și să ai răbdare.

Horoscop 23 martie 2019 - Gemeni

Ești tentat să ajungi la concluzii negative despre planurile tale de viitor, chiar cele mai prețioase. Ar fi o eroare să judeci totul atât de aspru, doar pe baza unor supărări de moment.

Horoscop 23 martie 2019 - Rac

Este o zi complicată, cu momente greu de gestionat, tocmai de aceea ar fi bine să fii pregătit pentru neplăceri, dar să te ocupi cu lucruri bune și frumoase.

Horoscop 23 martie 2019 - Leu

Sunt posibile confruntări zgomotoase cu partenerul de cuplu sau alți parteneri importanți. Nimeni nu câștigă din asta, dar e prea mult orgoliu la mijloc și nimeni nu vrea să îl controleze.

Horoscop 23 martie 2019 - Fecioară

Ar fi bine să acorzi mai multă atenție discuțiilor de la serviciu sau în legătură cu munca, dacă ești în timpul liber. Se poate strecura o eroare regretabilă, pe undeva.

Horoscop 23 martie 2019 - Balanță

S-ar putea să intri în conflict cu cei dragi, fără să vrei sau fără să îți dai seama exact cum. O soluție posibilă ar fi să te ocupi cu ceva care te atrage și să eviți disputele de orice fel.

Horoscop 23 martie 2019 - Scorpion

Din familie vine o provocare pe care o poți privi ca pe un motiv de război sau ca o simplă scăpare a unui apropiat, într-un moment de slăbiciune.

Horoscop 23 martie 2019 - Săgetător

Sunt în pericol relațiile cu colegii, superiorii, dar și cu cei din anturajul apropiat. Riscul vine de la reacțiile tale față de defectele lor, care nici măcar nu sunt o noutate.

Horoscop 23 martie 2019 - Capricorn

Sunt posibile pierderi astăzi, inclusiv financiare, din cauza unor decizii proaste, a unor nemulțumiri care te influențează mai mult decât ar trebui.

Horoscop 23 martie 2019 - Vărsător

Ai putea strica relația cu familia într-un moment de supărare, zicând că oricum nu contează. De fapt, îți provoci singur suferință, pe termen lung.

Horoscop 23 martie 2019 - Pești

Te pot surprinde neplăcut anumite gesturi sau replici de-ale celor din anturaj. De la aceste nesăbuințe se poate ajunge la conflicte în toată regula, dacă nu le oprește cineva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE