Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 22 martie 2019. Leii au parte de o zi delicată

Postat la: 22.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 22 martie 2019 - Berbec

Pornești de la o idee greșită și ai impresia că toate situațiile pe care le trăiești trebuie evaluate în funcție de ceea ce crezi tu acum.

Horoscop 22 martie 2019 - Taur

Poate deveni o zi interesantă, dacă vei reuși să ai răbdare cu cei din jur. Poți descoperi cauzele profunde ale unor afecțiuni de care suferi de mai mult timp.

Horoscop 22 martie 2019 - Gemeni

Chiar dacă ți se pare greu de crezut, ideile care ajung la urechile tale astăzi au o latură constructivă și ar fi bine să le iei în calcul.

Horoscop 22 martie 2019 - Rac

Ai nevoie de echilibru interior ca să poți evalua corect ceea ce bun și ce nu din ceea ce urmează pe plan profesional și nu poți controla.

Horoscop 22 martie 2019 - Leu

Este o zi delicată, în special pentru relațiile cu cei din anturajul apropiat. Ai tendința de a judeca prea aspru anumite aspirații ale tale și aplici aceeași metodă și la ceilalți.

Horoscop 22 martie 2019 - Fecioară

Ești nemulțumit și ții prea mult la această stare, deși știi că nu poate ieși nimic bun din asta. Ar fi bine să te întorci la o atitudine mai pozitivă, ca să poți rezolva câte ceva.

Horoscop 22 martie 2019 - Balanță

S-ar putea să iasă la lumină latura ta răsfățată și să faci prea multe mofturi. Poate crezi că ți le poți permite și e posibil să ai dreptate, dar ar fi mai bine să nu faci acest lucru.

Horoscop 22 martie 2019 - Scorpion

Ar fi frumos să ții cont de calitatea relațiilor cu ceilalți, ca să ai parte de viața pe care ți-o dorești, plină de împliniri și dinamică.

Horoscop 22 martie 2019 - Săgetător

Ai parte de un moment deosebit de interesant, în care ai putea descoperi unde se blochează intențiile, de ce e atât de greu să treci de la teorie la practică.

Horoscop 22 martie 2019 - Capricorn

Vei avea ocazia de a recunoaște un adevăr dureros, rostit de tine, într-un moment de inspirație sau de un alt apropiat, pe care îl asculți cu atenție.

Horoscop 22 martie 2019 - Vărsător

Ai putea primi un sfat de mare valoare de la cineva din anturaj care nu ți se adresează. Ar fi de dorit să ciulești urechile la ce se discută în jurul tău.

Horoscop 22 martie 2019 - Pești

Ești într-o etapă în care tot ce este legat de bani și alte resurse îți atrage atenția. Ai nevoie de echilibru în acest domeniu, așa că cea mai bună abordare este cea constructivă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE