Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 21 martie 2019. Vărsătorii, tensiuni în familie

Postat la: 21.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 21 martie 2019 - Berbec

Ești foarte interesat de calitatea relațiilor de orice fel, dar există riscul să faci acest lucru din postura celui care crede că merită mai mult și nu primește.

Horoscop 21 martie 2019 - Taur

S-ar putea să te lovești de lipsa de înțelegere a unora dintre colegi sau superiori. E neplăcut, dar nici din partea ta nu e corect să ajungi la concluzia că au o problemă cu tine.

Horoscop 21 martie 2019 - Gemeni

Chiar dacă îți sunt ascunse anumite lucruri, poți rezolva ceea ce e clar și să lași pentru altădată ceea ce ți se pare prea dificil sau ciudat.

Horoscop 21 martie 2019 - Rac

Problemele din familie sunt, pentru tine, un stimulent puternic pentru a schimba anumite lucruri. Este mai bine să cauți soluții decât să intri în conflict cu cineva.

Horoscop 21 martie 2019 - Leu

Inspirația apare într-un moment de pauză, în care vei dori să renunți la nemulțumiri. Tensiunile acestei zile dispar, ca prin farmec, dacă accepți să reacționezi altfel decât de obicei.

Horoscop 21 martie 2019 - Fecioară

Gândul tău nu e la ce ai de făcut la serviciu, dar din această lipsă de concentrare poate ieși și ceva bun. Așa vei putea vedea și alte soluții, pe care nu le-ai găsit altădată.

Horoscop 21 martie 2019 - Balanță

Chiar dacă ai impresia că ziua este deosebit de complicată, mai ales în relațiile importante, ar fi bine să nu te lași cucerit de aceste gânduri pesimiste.

Horoscop 21 martie 2019 - Scorpion

Te poți refugia în familie, unde poți căuta și sfaturile înțelepte de care ai nevoie. Furtuna de afară își va urma cursul și nu o poți influența în vreun fel.

Horoscop 21 martie 2019 - Săgetător

Este posibil să ceri ceva și să primești altceva și de aici să iasă o mare încurcătură. O poți preveni, dacă vei fi atent și binevoitor cu cei care îți ies în cale.

Horoscop 21 martie 2019 - Capricorn

Se poate rezolva o problemă financiară fără vreo intervenție din partea ta. Dacă nu vei fi mulțumit de rezultat, poți protesta, dar contează mult cum vei face acest lucru.

Horoscop 21 martie 2019 - Vărsător

E multă tensiune în familie, mai multă decât de obicei. În momentele intime, când cauți odihna, aceste griji revin în minte și te înnegurează.

Horoscop 21 martie 2019 - Pești

Multe lucruri se desfășoară fără să știi, dar pot fi și lucruri bune. Degeaba îți bați capul cu asemenea probleme, nu faci decât să pierzi un timp prețios.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE