Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 21 februarie 2019. Acesti nativi au probleme profesionale. Mare grija cum le rezolvati

Postat la: 21.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 21 februarie 2019. Aceasta zodie are probleme profesionale. Profesorul Radu Stefanescu va sfatuieste sa aveti mare grija la modul in care le veti rezolva.

BERBEC Dimineata este favorabila pentru decizii importante, intalniri de afaceri, vizite la prieteni credinciosi, sau la banci sigure. Ziua este perfecta pentru finalizarea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, sa te concentrezi foarte bine - ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, insa. Seara poate fi foarte romantica daca reusesti sa te relaxezi!

TAUR Ceva legat de o reglementare legala, aspectul e neutru pentru tine, dar afecteaza pe cei din jurul tau. Coopereaza mai strans cu partenerii si spune-le exact si precis ce astepti de la ei. Zi favorabila ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante. Dupa masa evita intilnirile de afaceri, fa-ti un program de cultura si arta.

GEMENI Prin rapiditatea ta si rezultatele tale bune provoci invidii. Este foarte bine, esti, deci, valoros! Totusi, poti plasa inca cateva ironii acide... zambind! O seara placuta cu o veste buna. Esti intr-o perioada de emulatie si avint. Profita si realizeaza ceva, finalizeaza un proiect. Ajuta pe cel in nevoie, pe un prieten, pe o ruda. Trebuie, din nou, sa alegi cu grija modul de rezolvare a problemelor profesionale.

RAC Astazi este ziua in care trebuie sa dai dovada de exactitate si precizie in comunicare altfel poti avea de pierdut. Trebuie, de asemenea, sa fii foarte clar in exprimarea sentimentelor. Pentru un segment din nativi „dulceata" se transforma si in distractie. Cumpatarea este cheia ca doar am mai auzit de „calea de mijloc" si abuzul nu a placut niciodata, nimanui. Pe seara este cea mai buna perioada pentru afacerile si reuniunile de familie.

LEU Fa-ti stereotipuri de exprimare! Lumea trece printr-o configuratie malefica care provoaca mult haos in comunicare si domeniul profesional, asa ca trebuie sa fii consecvent in ceea ce spui! Aspectele pozitive celeste iti permit sa abordezi cu succes decizii importante, schimbari de situatie, sau pozitii sociale superioare, (pentru un mic procent din zodie ultima precizare, desigur ca nu toata zodia o sa fie avansata)!

FECIOARA Orele diminetii sunt cele mai bune pentru decizii sau intalniri importante. Dragostea este bine aspectata, in a doua parte a zilei. Astazi apare o noua cunostiinta, o noua relatie sociala, sau de afaceri. Afacerile sunt mediu aspectate, asa incit este bine sa te limitezi la activitatile de rutina si la prospectari. Viata de famile, sau de cuplu este bine aspectata, cu noutati si bucurii.

BALANTA O zi buna in ceea ce priveste domeniul sentimental. Daca pornesti de la premiza ca fiecare poate fi motivat in felul lui, ziua de astazi este caluza ta in gasirea unor raspunsuri, solutii si explicatii. Te simti deosebit de protector fata de anturajul feminin pe care incerci sa-l ajuti din tot sufletul, oricare ar fi sexul tau, sau orientarea sexuala.

SCORPION Lipsa regulilor aduce dezastru. Azi, fa-ti reguli si respecta-le. Asta se cheama vointa! Urmeaza, cu tenacitate, interesele tale strategice, nu te lasa distras de lucruri minore, cotidiene. Este timpul sa asculti oamenii cu atentie si in tacere, imbiindu-i la vorba si destainuiri. Ceea ce ti se comunica gaseste noi rezonante si noi interpretari. Emotional, este o perioada nesigura si incerci sa compensezi prin achizitii si cumparaturi.

SAGETATOR Evita izbucnirile sentimentale si instabilitatea emotionala si amana orice nu iti face placere. Asculta cu atentie, oportunitatile abunda. Primesti o veste care iti confirma o banuiala. In aceasta zi esti deosebit de suspicios - toata lumea pare a complota impotriva ta ! Ceea ce nu este adevarat din doua motive: unul ca ti se pare, al doilea ca prea te crezi buricul pamantului!

CAPRICORN Dimineata, putin mai aglomerata. Poti sa finalizezi unele lucruri intarziate, in prima parte a zilei. Esti de neinvins, facut din substanta zeilor! Asa ti se pare tie astazi si nu esti departe de adevar. Cu o conjunctura favorabila, capacitatea ta de efort fizic si mental este amplificata. Trebuie sa te odihnesti mai mult, in a doua parte a zilei. Seara, poate la un film!

VARSATOR Tot ce iti propui, la nivel rezonabil, iti iese astazi cu mare usurinta. Poti face un bilant onest si sa vezi ce ti-ar place sa faci in continuare. O zi buna, din punct de vedere profesional si personal! Poti face un bilant onest si sa vezi ce ti-ar place sa faci in continuare. Aspectele planetelor favorizeaza abilitatea nativilor din zodia lui Sisif, a varsatorului de apa ca sa rezolve problemele legate de relatiile cu terti sau cu autoritatile.

PESTI O zi linistita. Fara frica si fara complexe poti rezolva astazi unele situatii considerate delicate. Concentreaza-te pe problemle urgente. O intalnire importanta la mijlocul zilei te face sa iti freci mainile de multumire. Un mic amanunt te enerveaza disproportionat. Ceva legat de o constructie. Familia este intr-o stare normala, animalutele sunt bine. Este bine.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE