Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












HOROSCOP 21 februarie 2018. Scorpionii trebuie sa renunte la critici

Postat la: 21.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

BERBEC
Astrele va binecuvanteaza viata amoroasa. Relatia de cuplu este plina de pasiune si momente frumoase care va vor ramane in memorie.

TAUR
La serviciu va trebui sa luati decizii importante. Lucrati in echipa si nu refuzati ajutorul echipei.

GEMENI
Astazi, toata satisfactia voastra vine din familie. Idealismul va poate arunca in bratele unei iubiri imposibile, dar nu trebuie sa uitati de ratiune.

RAC
Viata de cuplu este dominata de monotonie. Daca situatia va deranjeaza ar fi bine sa discutati cu partenerul.

LEU
Astazi sunteti foarte nehotarat, iar asta ii poate deranja pe cei din jur. Trebuie sa fiti cat mai calm, pentru ca deciziile bazate pe emotii pot sa va faca rau.

FECIOARA
S-ar putea sa aveti unele esecuri pe plan profesional, dar nu trebuie sa va intristati. Succesul poate aparea de unde il asteptati mai putin.

BALANTA
Astazi sunteti cel mai bun diplomat. Puteti aplana orice conflict sau neintelegere, dar va fi mai greu sa va exprimati emotiile.

SCORPION
Tendinta de a fi prea critici ar putea sa va joace festa. Daca vreti sa aveti cu cine vorbi trebuie sa fiti mai toleranti.

SAGETATOR
Multimea de probleme si sarcini pe care le aveti ar putea sa va demoralizeze. Pentru a reusi, trebuie sa va stabiliti corect prioritatile.

CAPRICORN
Astazi, prietenii va ajuta sa treceti peste toate obstacolele. Nu ezitati sa dati explicatii, asta va poate ajuta sa evitati situatiile tensionate.

VARSATOR
Problemele in familie si relatiile cu cei dragi va preocupa astazi cel mai mult. Nu va asumati prea multe sarcini daca nu le puteti acorda atentia cuvenita.

PESTI
Tendinta de a fi cat mai retras este foarte puternica, iar asta ar putea sa va creeze probleme in familie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE