Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 15 februarie 2018 (Gromovnic)

Postat la: 15.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Acesta este un alt fel de horoscop, care are ca punct de pornire gromovnicul românesc și maniera de cercetare a destinului, în stele, speciică vechilor prezicători din satul românesc din alte veacuri. Află ce îți rezervă azi astrele.

Luna lui Martisor (martie) - Zodia Pestilor

Nu este usor sa te imparti; te poti simti ca prins(a) in cursa. Daca iti vei mentine optimismul vei reusi sa faci lucrurile cu bucurie si sa-ti pastrezi seninatatea.

Luna lui Prier (aprilie) - Zodia Berbecului

Este normal sa iti doresti ca viata ta sa fie perfecta si usoara astazi! Dar daca nu accepti ca aceste lucruri au nevoie de timp s-ar putea sa nu recunosti fericirea cand o vezi.

Luna lui Florar (mai) - Zodia Taurului

Esti un artist, fie ca stii sau nu acest lucru. Ai multe de daruit si este pacat sa iti tii talentele doar pentru tine.

Luna lui Ciresar (iunie) - Zodia Gemenilor

Nu e usor sa faci fata lucrurilor multe si marunte care te asalteaza zilnic. Trebuie totusi sa nu-ti uiti directia in care vrei sa te indrepti. In caz contrar te vei irosi in detalii fara sens.

Luna lui Cuptor (iulie) - Zodia Cancerului

Trebuie sa ai rabdare. Nimic nu se intimpla peste noapte. Daca vei da dovada de perserverenta, incet, incet te vei apropia de telul dorit. Chiar daca este o perioada mai grea, nu renunta la visurile tale.

Luna lui Gustar (august) - Zodia Leului

Oamenii ajung sa interactioneze pentru un motiv. Ai rabdare cu interactiunile tale de astazi.

Luna lui Rapciune (septembrie) - Zodia Fecioarei

S-ar putea sa ai chef de scris, poate fi ceva simplu ca un email catre un prieten, dar poate si fi ceva mai creativ, ca un post de blog sau un eseu. Orice ar fi, probabil ca exprima o preocupare intelectuala, filozofica sau spirituala asupra careia speri sa arunci lumina.

Luna lui Brumarel (octombrie) - Zodia Cumpenei

O sa ai multe idei despre ce vrei sa faci cu ziua ta, dar, din nefericire, abilitatea ta de a-ti pune planurile in aplicare o sa fie impiedicata de alte responsabilitati, care iti vor bloca ziua. Dar, nu-i nimic, diseara poti sa faci ce iti doresti!

Luna lui Brumar (noiembrie) - Zodia Scorpiei

Pregateste-ti proiectele mai bine. Invata din esecuri, dar nu te concentra pe ele. Viitorul este al tau.

Luna lui Undrea (decembrie) - Zodia Arcasului

Banii si comunicarea: acestea sunt principalele subiecte care iti guverneaza relatiile astazi. In functie de ce alegi pot la fel de bine sa iti consolideze relatia sau sa conduca la neplaceri si neintelegeri.

Luna lui Gerar (ianuarie) - Zodia Tapului

Azi va trebui sa te imparti intre mai multe treburi presante. Nu o sa-ti fie usor, dar spre seara vei culege roadele straduintelor tale.

Luna lui Faurar (februarie) - Zodia Udatorului

O atitudine pozitiva te va ajuta sa depasesti tensiunile provocate de munca ta care iti acapareaza aproape tot timpul, in dauna relatiilor personale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE