Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primeste azi o veste excelenta legata de bani

Postat la: 11.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horoscop 11 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O sa ne bucuram, poate ca nu ne-am pripit in anumite situatii si-am facut ce trebuia si-acum n-avem ce regreta, ba dimpotriva. Vibratia zilei este 11 si o sa servim portia de-ntelepciune, c-am capatat maturitate.

BERBEC
Se poate sa va trimita cineva un pachet cu bunatati si sa iesiti in oras, va faceti cinste, dac-aveti placerea sa va mai vedeti si cu alti prieteni, sa fiti in grup. Se pare c-o sa va simtiti in largul vostru acolo unde veti ajunge si veti reactualiza niste relatii, fie si de afaceri, dar pot fi si de prietenie, sau chiar de dragoste, in cazul unora dintre voi.

TAUR
O sa va faceti timp si pentru cineva care suspina dupa voi, mai ales daca e reciproc sentimentul. Poate va duceti la ziua cuiva de nastere sau sarbatoriti prima intalnire in noul an si o sa petreceti ore bune in compania celor cu care va simtiti cel mai bine.

GEMENI
In oras, la o cafea, puteti lua in discutie o oferta de afaceri, la care sa va ganditi cu mare atentie. E o manifestare cu public pe undeva prin oras si aveti ceva de spus si de facut si o sa puneti suflet, c-o fi si cu urmari favorabile, o colaborare, o activitate care va va tine uniti.

RAC
Relatia sentimentala poate deveni mai armonioasa daca mai lasati de la voi si calmati spiritele ori de cate ori se-ncing. Se contureaza o suma de bani si o sa aveti pentru rate si facturi, chiar si pentru neprevazute, si-o sa va puteti ingriji si de voi si de ai vostri.

LEU
E posibil sa va lasati sedusi, fascinati chiar, de cineva care va place asa cum sunteti si sa iasa o relatie pe cinste. Se poate sa luati acei bani pe care-i asteptati de anul trecut si-o sa va faceti planuri de minivacanta, sa plecati cu partenerul de cuplu la distractie pe undeva.

FECIOARA
Poate organizati la voi acasa o intalnire cu rudele si prietenii sa va bucurati ca sunteti impreuna si ca viata e frumoasa. Un castig sufletesc - revine cineva cu ganduri bune, treceti peste o suparare mai veche si va refaceti viata de cuplu, e ceva care-o sa va poata face fericiti.

BALANTA
E posibil sa va calce pragul vreo ruda care e in trecere prin orasul vostru si sa ramana inca o zi, sa va plimbati, sa iesiti pe la evenimente. Poate va apucati de curatenie, luati niste lucruri noi pentru casa si le montati sau chemati pe cineva sa v-ajute sa redecorati interiorul si faceti si o tratatie.

SCORPION
O s-aveti o reusita la scoala, poate luati calificative, o bursa, apar noutati care sa va tina in priza si sa fie stimulative. Va dati intalnire cu niste prieteni, colegi, ca sa stati la sueta, dar sa puneti la punct si niste strategii de lucru, poate - aveti o activitate comuna.

SAGETATOR
Vi se propune o colaborare de care-o sa fiti incantati si-o sa faceti rost de bani in plus, si va rotunjiti veniturile. O sa va faceti niste socoteli cu banii si o sa luati decizii - intelepte - ca sa va cumparati alta masina, ori v-ati propus sa plecati intr-o scurta vacanta, sa va relaxati.

CAPRICORN
Un raspuns pe care-l asteptati de multa vreme de la cineva care-nseamna mult pentru voi, soseste si poate va croiti un drum comun, si-o sa fiti fericiti. Noutati care sa va binedispuna, sa va sugereze o noua activitate de pe urma careia ati putea castiga bani sau poate revine cineva in viata voastra sentimentala.

VARSATOR
Se poate sa primiti un email cu o oferta de colaborare si sa aveti timp pana luni sa analizati in perspectiva situatia. Se da refresh segmentului bani si-ncep sa va intre-n cont bani care sa va scoata si pe voi in oras, sa mai stati cu prietenii la o sueta, mai dati roata pe la magazine.

PESTI
O invitatie la masa, la un film, un concert, o sa fie ceva pe sufletul vostru si se poate naste, sa stiti, o idila. O s-aveti un insight si o sa stiti ce simte inima voastra cu privire la relatia sentimentala, daca mergeti in directia potrivita amandoi sau separat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE