Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Hans Klemm: "Noi ne menţinem încrederea în munca Laurei Codruţa Kovesi"

Postat la: 06.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, a declarat, astăzi, la Parlament, că îşi menţine încrederea în activitatea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, în condiţiile în care a existat şi o analiză a autorităţilor din România, potrivit unor surse din media.

Declaraţia ambasadorului american a venit la finalul unei întrevederi cu Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei deputaţilor şi al PSD. Întrebat dacă guvernul SUA şi ambasada o susţin în continuare pe Laura Codruţa Kovesi, Hans Klemm a spus, menţionează sursa: "Noi ne menţinem încrederea în munca ei şi această muncă a fost analizată de autorităţile judiciare din România. Avem încredere în asta".

De asemenea, chestionat dacă Laura Codruţa Kovesi este în pericol din cauza scandalului din DNA, ambasadorul a susţinut că "aceasta va trebui să fie decizia luată de autorităţile româneşti". Întrevederea Liviu Dragnea - Hans Klemm a avut loc, astăzi, la Parlament, cu ocazia încheierii activităţii în ţara noastră a adjunctului şefului misiunii diplomatice a SUA, Dean Thompson.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE