Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Guvernul va aproba ajutoare pentru județele afectate de furtună

Postat la: 21.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi prima tranşă de ajutoare din Fondul de rezervă pentru judeţele din vestul ţării afectate de furtuna de duminica trecută.

Marţi, premierul Mihai Tudose a anunţat, la Timişoara, că a amânat şedinţa de Guvern de miercuri pentru joi, pentru a se putea obţine toate avizele necesare acordării de sprijin din Fondul de rezervă pentru calamităţi judeţului Timiş, cel mai afectat de furtuna de la sfârşitul săptămânii trecute. "Avem actele pentru şedinţa de Guvern pe care am amânat-o (...) pentru joi, ca să putem obţine toate avizele", a afirmat premierul.

Şeful Guvernului a precizat că a primit, marţi, dosarele cu solicitările de ajutor financiar pentru lucrări de reparaţii la şcolile şi spitalele din judeţul Timiş afectate de furtună, estimate la 1,8 milioane de lei. "Toate judeţele (afectate de furtună - n.r.) vor beneficia de acelaşi tratament", a adăugat premierul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE