Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Guvernul scoate la vânzare marca Steaua. Cât e prețul

Postat la: 23.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Guvernul ar urma să scoată la licitație marca Steaua, la aproximativ 9 luni după ce expertul evaluator mandatat de MApN a stabilit că acest produs valorează 57,3 milioane de euro.

Prețul de pornire ar fi de 3,69 de milioane de euro pe an, fără TVA. Însă sunt puține șanse ca cineva să cumpere marca Steaua, spun mai mulți specialiști. Marca Steaua este "în aer" în acest moment din cauza scandalului dintre Gigi Becali și Aramtă. MApN susține că patronul Stelei a folosit fraudulos brandul în perioada 2004-2015 și cere despăgubiri.

Chiar dacă va fi cumpărată sau nu marca Steaua, clubul de fotbal finanțat de Gigi Becali a avut însă numai de pierdut în ultimii doi ani de când CSA a obținut la Înalta Curte de Casație și Justiție o sentință favorabilă, care spunea că marca Steaua aparține Armatei.

Imaginea Stelei a avut de suferit în ultimii doi ani, iar suporterii roș-albaștrilor au ales să nu mai vină la stadion. Totuși, aproape la fiecare meci mai există câte un grup mic de suporteri steliști care afișează bannere cu trimitere la problemele cu care se confruntă clubul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE