Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Guvernul oferă împrumuturi crescătorilor de porci din rasele Bazna şi Mangaliţa

Postat la: 13.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Guvernul a aprobat ca schema de ajutor din programul destinat susţinerii crescătorilor de porci din rasele Bazna şi/sau Mangaliţa să fie deschisă pentru înscriere pe toată durata acestuia, în perioada 2018-2020, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

"Au fost luate mai multe măsuri şi pentru sprijinirea fermierilor. O să vă vorbesc puţin despre modificarea legislaţiei pentru aplicarea programului de susţinere a crescătorilor de porci din rasele Bazna şi/sau Mangaliţa. Principala modificare este aceea că această schemă de ajutor va fi deschisă permanent pentru înscriere. Cu alte cuvinte furnizorii de purcei, crescătorii de porci şi procesatorii, în baza cererii, pot solicita înscrierea în program pe toată durata de desfăşurare a acestuia. Vă reamintesc că se desfăşoară între 2018 şi 2020, cu condiţia ca această cerere de plată şi documentele însoţitoare să fie depuse nu mai târziu de 10 decembrie 2020", a declarat Nelu Barbu, joi, la Palatul Victoria. El a reamintit că bugetul alocat pentru acest an programului este de 4.600.000 de lei şi este prevăzut în bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE