Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Guvernul oferă bani elevilor care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională și la Bacalaureat

Postat la: 13.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elevii care au obținut note maxime la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat în sesiunea de vară vor primi, din partea Guvernului, stimulente financiare în valoare de 1.000, respectiv 3.000 de lei, anunță Ministerul Educației, hotărârea fiind adoptată joi.

„Absolvenții care au obținut media 10 la Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a (EN VIII) și la examenul național de Bacalaureat (inclusiv sesiunea specială și Bacalaureatul bilingv) din acest an vor primi stimulente financiare, în semn de apreciere a performanțelor realizate. Potrivit unei hotărâri adoptate astăzi de Guvern, sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la Evaluarea Națională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat 2018", anunță Ministerul Educației, printr-un comunicat de presă. Vor beneficia de aceste stimulente 345 de absolvenți de clasa a VIII-a care au finalizat Evaluarea Națională cu media 10, respectiv 139 de absolvenți de clasa a XII-a care au încheiat cu media generală 10 examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE