Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Guvernul discută înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii

Postat la: 09.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Guvenul se reuneşte, joi, în prima şedinţă ordinară de după abrogarea OUG 13, pe ordinea de zi fiind un memorandum pe tema înfiinţării Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

Executivul discută şi un proiect de OUG privind investiţii în industria de apărare şi ar putea aproba şi o listă privind denumirile comune internaţionale corespunzătoare medicamentelor de care beneficiază asiguraţii pe bază de prescripţie medicală.

Crearea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii este o măsură care se regăseşte în programul de guvernare al PSD, necesară în vederea administrării şi valorificării eficiente a participaţiilor minoritare ale statului.

"Obiectivul FSDI - dezvoltarea economică prin investiţii în infrastructură şi companii strategice, întărirea rolului activ al statului prin administrarea adecvată a participaţiilor minoritare şi obţinerea de lichiditati din emisiunea de obligaţiuni, valorificarea anumitor active, dividende şi alte surse atrase în proiectele de investiţii", potrivit programului de guvernare al PSD.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE