Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












„Gurista" lui Igaș, promovată de Tudorache, ca să-i facă imagine blondei lui Dragnea

Postat la: 05.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ieri, in timp ce cabinetul Grindeanu era investit de Parlament, ministrul Administratiei si Internelor, Dragos Tudorache, a imputernicit la conducerea Direcției de Informare și Relații Publice, pe o perioadă de șase luni, incepand cu data de azi, pe comisar sef Adina Maftei, directorul Centrului Cultural al MAI.

Aceasta este etichetata in minister ca fiind „gurista" lui Igas, fostul ministru de Interne din era Boc. Și-a căpătat numele de "gurista lui Igaș" pentru că a ajuns director peste cântăreții de la Ansambulul Ciocârlia al MAI pe vremea lui Traian Igaș, grație faptului că amândoi provin din județul Arad, și legăturilor pe care familia cântăreței de muzică folk le avea cu fostul ministrul de Interne din cabinetul Boc.

Imputernicirea acesteia in funcția actuală vine în ultima zi de guvernare a tehnocraților intrucat funcția de șef de direcție a fost lăsată liberă de comisarul sef Marius Tache ca urmare a aunor probleme medicale familiale. Marius Tache a trecut pe o funcție de șef de serviciu nou creată, așa încât vechea sa protejată, Adina Maftei, să poată conduce relațiile publice din ministerul care urmează să fie condus de catre blonda lui Dragnea- Carmen Dan.

Aceasta mutare este inca o dovadă a incrancenerii cu care MAI apără oamenii promovati de Blaga și Igas. Un alt exemplu notoriu il reprezintă comisarul sef Eduard Ionescu, care detine de 10 ani funcția de sef al Serviciului Multimedia, tot din cadrul DIRP, deși calificarea sa este de pompier, domeniu unde este nevoie mai mult ca niciodată de personal calificat. Practic, nu mai este o noutate ca "omul potrivit la locul nepotrivit" a devenit deja o modă în Ministerul de Interne.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE